ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Penisförstoring Guide

Sortér produkterne :
Vis: 
-33%
 Monster Cock Penisförstorare 


DKK:307kr DKK:461kr
-19%
 Androexternder-Penisförlängare 


DKK:999kr DKK:1228kr
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 
Bestsellere
-33%
 Monster Cock Penisförstorare 


DKK:307kr DKK:461kr
-19%
 Androexternder-Penisförlängare 


DKK:999kr DKK:1228kr

penisförstoring-Penis enlargement-Pleasuredome

 

Sandheden om penisforstørrelse: Hvad virker, og hvad virker ikke

Panik er i anti-svaret, så lad os afslutte det nu. Som enhver situation kræver dette nogle ligetil fakta, så lad os starte der. Den første og vigtigste kendsgerning er at glemme, hvad du har set på fotografier, film eller på nettet. Baseret på et udvalg af 1.661 fyre, selvrapporteret, er en gennemsnitlig erigeret penislængde 14 cm. Teknisk set bør en penis ifølge Mayo Clinic ikke betragtes som lille, medmindre den måler mere end 7,5 cm i oprejst tilstand.

Hvis disse videnskabelige kendsgerninger ikke ændrer din mening, så vil du måske overveje, at du måske, ligesom en kvinde bombarderet af photoshoppede billeder af "superbabes", som er blevet kirurgisk forbedret, måske også sammenligner dig selv med nogle surrealistiske størrelser og lider unødigt som følge heraf. Faktisk fandt en undersøgelse fra 2005 offentliggjort i tidsskriftet Urology, at dette var præcis tilfældet.

Af de 92 patienter, der klagede over en kort penis, havde næsten alle af dem "overvurderet en normal penisstørrelse," bemærkede forfatterne. Endnu vigtigere var, at disse mænd ikke havde korte peniser.

Dr. Dudley Seth Danoff, forfatter til The Ultimate Guide to Male Sexual Health: How to Stay Vital at All Ages, har set mere end 100.000 patienter (ingen overdrivelse) i løbet af sine 30 år som praktiserende urolog. Ifølge denne ekspert med grader fra både Princeton og Yale er udvidelse ikke en almindelig anmodning, men mange patienter har spurgt ham: "Hvad kan jeg gøre for at gøre min penis større?"

Som Danoff fortalte Medicine Daily, "der er ikke en levende mand, der ikke vil have en større penis."

Vi hos Pleasuredome forstår det så godt. Vores butik har en række produkter, der opfylder dette mandlige ønske, lige fra kosttilskud til penisforlængere, som er et ærme, som du bogstaveligt talt kan bære over din penis for at øge længden og omkredsen. Meget gerne en stilling, der strækker penis i form af en fallus. Vi modtager daglige e-mails eller spørgsmål via vores chat vedrørende dette.

Vores kunder har fortalt os, at "Big Boy Golden XXL fungerer bedst (klik) for at hjælpe med at øge evnen til at få en fastere, længerevarende erektion, mens andre sværger på, at Bathmates pumper fungerer bedst (klik)"

Selvom nogle virksomheder har hævdet, at de med deres pumper i daglig brug "samler permanente resultater over tid", kan vi ikke garantere, at dette er sandt eller er blevet verificeret.

Faktisk mangler der desværre kontrol for næsten alle mandlige ekstraudstyrsprodukter på markedet, mens der i mange tilfælde er klare advarsler mod disse produkter. Specifikt har Food and Drug Administration (FDA) udstedt en advarsel mod kosttilskud for at forbedre mænds seksuelle ydeevne og bemærker, at mange har vist ingredienser, der kan være skadelige. Dette regeringsagentur advarede også om penisforstørrelse og erektionsunderholdende ringe i mindst én offentlig advarsel.

De fleste af de tusindvis af produkter på markedet i dag er afhængige af placeboeffekten. Den velkendte placebo-effekt betyder ganske enkelt, at omkring 40 procent af mennesker vil rapportere et positivt resultat, når de får et ubrugeligt produkt, der hævder, at det vil virke. - Når det kommer til ting, der er seksuelt understreget, er selvsuggestion overvældende stærkere end det, der egentlig foregår mellem benene.

Når du først har betalt for en pille eller et apparat, vil du være tilbøjelig til at tro, at det virkelig virker.


Alligevel, ifølge videnskaben, bør kosttilskud og pumper ikke forstørre din penis. Når alt kommer til alt, består penis af Parade corporacavernosa og et enkelt corpus spongiosum, hvis størrelse er genetisk bestemt. Selv kirurgiske procedurer mislykkes normalt.

Der er ingen legitime måder at gøre det på, i modsætning til brysterne eller næsen er penis ikke et statisk organ, den skal kunne bevæge sig, og der er intet inokulummateriale, der er egnet til det formål. Selvom der er en procedure, der involverer overskæring af de udragende ledbånd, giver dette kun en illusion af længde - det forlænger faktisk ikke penis.


Endnu vigtigere, ifølge en nylig undersøgelse udført ved Universitetet i Torino, Italien, er kirurgiske behandlinger karakteriseret ved en høj risiko for komplikationer og uønskede resultater. Og sådanne uønskede resultater bør frygtes. De mest ulykkelige patienter, jeg nogensinde har set, er patienter, der har gennemgået kirurgiske forbedringer.

Der dingler dog et lille hop for vores øjne i samme italienske undersøgelse. Når de bliver spurgt, siger forfatterne, resulterede trækmetoden til penisforstørrelse i vækst.

Som navnet antyder, går trækmetoden ud på, at fallos placeres i en Extender (klik) og derefter strækkes dagligt. Et team af forskere citeret i undersøgelsen rapporterede en gennemsnitlig vækst på 1,5 cm (slap) for deltagere, der brugte metoden i fire til seks timer hver dag i fire måneder. Et andet hold rapporterede en gennemsnitlig stigning på næsten 2,5 cm (slap) plus en lille forbedring i omkreds efter lignende behandlinger, der varede i et forløb på seks måneder.

Ifølge producenten af et sådant produkt tvinger sikre anvendelser af trækkraft vævsceller til at dele sig og formere sig, en proces kaldet cytokiner. Over tid og med stor indsats vil dette føre til vævsvækst. FDA anser disse for at være enheder med lav risiko (klasse 1), og der udføres kun generelle inspektioner, der skal følges af producenter.

Hvis størrelsen på din fløjte giver dig angst, så tag et øjeblik til at tage et skridt tilbage og læs al den tilgængelige videnskab og fortsæt derefter med lettelse og forsigtighed. I sidste ende kan du have ret i at huske disse ord.

Det er ikke kvinder, der har penismisundelse, men det er mænd. Det er aldrig sexpartnerne, der klager over penisstørrelse. I stedet spørger de, om den eksisterende penis kan knyttes til en sødere, pænere fyr.

Så hvorfor sælger Pleasuredome nogle af de produkter, der er angivet som ineffektive i ovenstående tekst? Det er fordi vi har kunder, der simpelthen vil have dem - Vores ambition er først og fremmest tilfredse kunder - og hvis kunderne har det bedre med at tro, at de virker, er det ikke vores opgave at ændre deres mening, men via guides som denne kan vi måske få nogen af jer at tænke på?

Klik på linket for at se de produkter, vi tilbyder ⇒⇒Penisförstorare

 

"Your Pleasure-Our Goal" //Pleasuredome

Powered by Talex e-handelssystem