ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Penisforstørrelse

Penisforstorare

Har du någon gång önskat att du haft en lidt større penis? Så har vi produkter, som kan give dig den effekt du søger. I vores sortiment findes de fleste penisforstorare som kan hjælpe dig med at få en hårdare og større penis. Det er högst individuellt, hvad du känner dig komfortabel med, og vi vil, at alla ska kunna testa sig frem. Du kan vælge mellem alt fra tabletter til krämer som stimulerer din penis.

Brug en penissträckare

Vi har de fleste penissträckare, som er fremadrettede af forskare og som har vist gode resultater på mænd som har en mindre penis. Det er en langvarig metode, hvor du bruger værktøj til flere timer om dagen. Hvis du er interesseret i test og penissträck, er det vigtigt, at du læser vores specifikationer om produkter og ser, at du kvalificerer dig for den. Mange kræver til eksempler på din penis er mindst 8 cm i slakt tillstand.

Krämer som gör din penis större

Om du vil begynde med noget enklare kan du testa en af vores penisförstorande krämer. Æmnena i disse krämer hjælper til at øge blodtilførslen, hvilket i sin tur kan ge en større penis. Mange kræmmer indeholder også øder som øger din lyst og kan modvirke sygdomme i prostatan. De bruges på lidt forskellige måder så læs instruktionerne inden du smørjer på.

Vælg bland penisförstorande piller

En anden metode, som kan give større penis, er at piller tilpasset til dette formål. At et regelbundt kosttilskud kan førstora din penis og få ønsket effekt. Tillverkarna har skabt en balanceret blanding af stoffer som har fokus på at stimulere det manlige køn. Vores produkter kommer altid i et diskret pakke, så du behøver ikke være orolig, når du skal hente det fra dit udlemningsställe.

Flere andre varianter

Hos os findes også andre penisforstorare i form af pumper og spray. En pumpe gør at blodet dras ud i penis hvilket bidrager til at den svælger op mere. Oavsett hvilket produkt du vælger er formålet altid at øge blodtilførslen til penis. Husk, at der er nogle garantier for en større penis og mange produkter skal også bruges under en længere tid for at få effekt. Det er vigtigt, at du er afslappet og åben for hele proceduren. Så har du størst chance for at få ønsket resultat.

Yderligere en type produkt som vi sælger kaldes for penisöverdrag, hvilket ligner en dildo som du trær på din penis inden du ska ha samlag. Den ger ekstra njutning till din partner eftersom du kan penetrera denne djupare. Nogle modeller har også en vibrator som en ekstra effekt ved samlag. Hos os finder du flere forskellige modeller, der føles som et andet skinn.

Udvalgte produkter in Penisforstørrelse
-61%
 Titan Gold Gel 50ml 


DKK:176kr DKK:447kr
-62%
 Titan Gel  3 s 


DKK:334kr DKK:878kr
Bestsellere
-6%
 Titan Daily Penisförstorande Kapslar 


DKK:290kr DKK:307kr
-54%
 Titan Gel Original 


DKK:136kr DKK:293kr
Powered by Talex e-handelssystem