ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
Best Sellers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Guide till analsex

Sortér produkterne :
Vis: 
 Rear Assets Medium 


 DKK:192kr
-33%
 B-Vibe - Vibrating Heart Plug M/L Red 


DKK:769kr DKK:1154kr
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Måske har du altid ønsket at prøve det, men føler dig nervøs for at tage springet. Eller måske er anal allerede en del af din sexrutine, og du leder efter tips til at gøre det endnu varmere. Eller måske er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan bagdørssex virkelig er.

Uanset om du er en analjomfru eller en inderlig fan, vil du gerne blive ved med at læse: Vi talte med sexeksperterne Jessica O'Reilly, Ph.D., forfatter til Hot Sex Tips, Tricks and Licks og Jane Greer , Ph.D., en New York-baseret ægteskabs- og sexterapeut og forfatter til What About Me? Stop egoisme fra at ødelægge dit forhold, for at få svar på alle dine røvsex-relaterede spørgsmål

 

Udvalgte historier

"Den største misforståelse om analsex er, at det er ulækkert, beskidt, rodet, eller at det gør ondt," siger Greer. Ja, hun siger, at for nogle mennesker kan nogle af disse ting være sande. "Men alle burde vide, at analsex kan være en ekstremt erotisk, spændende aktivitet," siger hun. "Hvis du er villig til at prøve det, vil du måske finde det en uventet sjov tilføjelse til dit seksuelle repertoire."

Men nej virkelig - gør det ondt? Forskning tyder på, at smerter er almindelige, især i begyndelsen. Det behøver dog bestemt ikke at gøre ondt - og der er måder at gøre det behageligt, ikke smertefuldt. "Med tilstrækkelig afslapning og ophidselse burde det føles godt for begge parter," siger O'Reilly.

"Hvis du finder indsættelse smertefuld eller vanskelig, så stop og gå tilbage til tegnebrættet. Bliv ophidset og ophidset på din sædvanlige pålidelige måde, og vend derefter tilbage til anal leg."

Hvordan kommer jeg i gang? "Det vigtigste er at føle sig godt tilpas - du kan endda vaske på forhånd, hvis det hjælper," siger Greer. Så, siger hun, handler det om at starte langsomt. "Du kan begynde med at indsætte en finger først og bruge glidecreme for at blive fortrolig med trykket i din endetarm," siger hun. "Vær opmærksom på andre erotiske zoner - bryster, nakke osv. - for at blive ophidset samtidig med, at du bliver stimuleret analt."

O'Reilly foreslår, at du dypper din tå i vandet, før du dykker helt ned: "Vent, indtil du er meget tæt på orgasme, før du introducerer nye sexhandlinger - som anal penetration - i din rutine," siger hun. "Når du er ophidset, har de hormonelle ændringer i din krop en palliativ effekt og hjælper dig til at slappe af og opleve nydelse mere dybt."

Er penetration absolut nødvendig? Nej – du kan nyde røvspil, selvom du ikke er klar til at gå hele vejen endnu. Før du går penetrationsruten, anbefaler O'Reilly at spille med din "rynke" (også kaldet dit numsehul). Hun siger til, "tryk, kæl, stryg og hvirvl dig rundt for at blive mere komfortabel med behagelige fornemmelser i regionen."

Prøv Solo Play først "Dine to sphincter-muskler er ikke kun afgørende for anal sundhed, men også for fornøjelse," siger O'Reilly. "Disse ringlignende strukturer styrer, hvad der går ind og ud af din numse, så du er nødt til at blive fortrolig med deres funktion og lære at udøve kontrol over dem.

Når du er i brusebadet eller rører ved dig selv, så prøv at glide en smurt finger ind så forsigtigt og langsomt som muligt, og lad dine lukkemuskler trække sig sammen og slippe." Dette vil gøre dig mere komfortabel - og hjælpe dig med at opdage, hvad der føles bedst derude.

Træk vejret dybt "At holde vejret forstyrrer muskelafslapning, hvilket er afgørende for analsex," siger O'Reilly. "Når du trækker vejret dybt, vil din indre lukkemuskel slappe af for at lette penetration." Du kan føle, at du er i en Lamaze-time, men øv dig i din vejrtrækning, mens du laver DIY-ruten – så du har et godt vejrtrækningsmønster i gang, når du introducerer din partner.

Brug glidecreme "De fleste foretrækker silikonebaseret glidecreme til analsex," siger O'Reilly. Men uanset hvilken type glatte ting du vælger, vil du sandsynligvis bruge noget til at gøre anal mere behageligt: "Lube er en ikke-forhandlingsbar, når det kommer til anal leg," siger O'Reilly.

Prøv Oral "Hvis du har gjort det i et stykke tid og ønsker at gøre det endnu bedre, så se om oralsex analt er en spændende måde for dig at blive ophidset før penetration," siger Greer. "Hvis det begynder at føles ubehageligt, stop indtil dine muskler er afslappede nok til at bevæge sig fremad."

Dobbelt din fornøjelse "Hvis du har en vagina og en klitoris, så brug dem," siger O'Reilly. Hun foreslår at indsætte et stykke legetøj i din vagina under anal for at "presse mod blind vej fra begge sider." Med "cul-de-sac" mener hun det lille mellemrum langs under-/bagvæggen af din vagina, mellem livmoderhalsen og skedevæggen. "Nogle kvinder tilskriver orgasme fra analsex til dette hot spot," siger hun.

Prøv "Lap Dance"-positionen O'Reilly forklarer, hvad det præcis betyder: "Den penetrerende partner sidder på en stol, og deres partner står over dem, som om de laver en lapdance. Dette giver ikke kun et sexet syn, men det giver også den stående partner mulighed for at udøve total kontrol."

Inkorporer noget legetøj Hvis du virkelig ønsker at forstærke sensationen, foreslår O'Reilly at lege med et sextilbehør, som en vibrerende penisring.

RELATEREDE:

Ligegyldigt hvad... Vær altid sikker "Anus er følsomt og tilbøjelig til at rive og infektion," siger O'Reilly. "Sørg for at dyrke mere sikker sex med glidecreme og kondomer." Det er også vigtigt ikke at krydskontaminere: "Du vil aldrig lægge en genstand i din numse og derefter tilbage i din vagina," siger hun.

En sidste ting... "Hvis du ikke er til analsex, er det også okay," siger O'Reilly. "Du behøver ikke at oprette en seksuel bucket-liste og krydse alle elementer af for at nyde et tilfredsstillende sexliv – du skal blot have et åbent sind. Hvis du ikke er til det i dag, kan du prøve at gense muligheden om et par måneder, da dit erotiske manuskript, ophidselsesforløb og fortolkninger af nydelse konstant ændrer sig."

Powered by Talex e-handelssystem