ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Sex leketøy for ham-menn

Sexlegetøj til mænd

Forøg din seksuelle nydelse ved hjælp af sexlegetøj. Pleasuredome har en bred vifte af produkter, der kan tage dit sexliv til uanede højder og opnå orgasmer, du aldrig har oplevet før. Vi har produkter, som både kan bruges alene eller sammen med en partner. Du køber nemt vores sexlegetøj online og vi tilbyder gratis fragt i hele landet. Vælg mellem mere end 7.000 artikler i Sveriges bedste online shop for sexlegetøj. Vi har alt fra app-styret sexlegetøj til dukker og løse skeder. Takket være vores store udvalg, kan du med garanti finde noget, der passer.

App-styret smart sexlegetøj

Hvis du ønsker at kunne få en seksuel oplevelse på afstand, kan et app-styret smart sexlegetøj være noget for dig. Du og din partner kan være i forskellige rum eller på forskellige kontinenter. I dag er der ingen hindring for, at I kan nyde hinanden. Med nutidens moderne teknologi og videnskab om fjernsex, kan du nu opleve intimitet med din partner, uanset hvor langt fra hinanden du er.

Dukker til en realistisk sexoplevelse

For dem, der ønsker at føle tilstedeværelsen af ​​en anden krop, kan oppustelige kærlighedsdukker i naturlig størrelse være rigtige. De er omhyggeligt designet med realistiske funktioner for at give en virkelighedstro oplevelse. Munden, der er blød og sensuel, er åben for at bevise, hvor dybt hun kan omslutte din penis. Hendes faste bryster, realistiske skede og stramme analåbning er andre funktioner, der er til for at løfte din sexoplevelse.

Onanere og løse skeder

Forøg din fornemmelse, når du onanerer ved at bruge et stykke legetøj, der får det til at føles, som om du har sex med en partner. For dig med en penis er der masser af gode ting at prøve. Det meste onanilegetøj er lavet til at efterligne fornemmelsen af ​​samleje.

Penisfetich til dominerende sexlege

Denne type sexlegetøj kan være velegnet til dem, der starter ud med spændende og udfordrende dominansspil. Lad din partner dominere dig eller tag selv den kontrollerende rolle. Ved at bruge penisfetich og andet kyskhedslegetøj kan din partner også have fuldstændig kontrol over din penis, hvilket kan bringe jer begge stor glæde.

Penis ringe

Denne type produkt er nyttig, hvis du ønsker at øge og forlænge din erektion. Penisringen trækkes over dit medlem i en slap eller hård tilstand. Ringen strammer så, så blodet stopper i penis.

Effekten fører til, at du bevarer din erektion i længere tid, hvilket bidrager til længere fornøjelse for både dig og din partner. Der er også penisringe, som du sætter over både penis og pungen.

De letter din evne til at kontrollere din ejakulation. Penisringen er ikke kun til din egen fornøjelse, men kan også forbedre din partners oplevelse. Der er nemlig ringe med indbygget vibrator, der stimulerer området omkring klitoris eller anus under samleje.

P-punkt vibratorer

Prostata beskrives som den mandlige ækvivalent til det kvindelige G-punkt. Det kaldes derfor nogle gange for P-punktet. Prostata er en kirtel, der er placeret cirka 5-8 cm oppe i den forreste del af endetarmen. Undersøgelser viser, at regelmæssig massage af prostata giver positive effekter såsom mere intense orgasmer og hårdere eller længerevarende erektioner.

Derudover kan det give en ekstra dimension til dit sexliv, at du kommer til at opleve at blive penetreret. Vores brede udvalg af vibratorer til p-punktet giver øget seksuel nydelse, uanset om du bruger det alene eller sammen med en partner.

Udvalgte produkter in Sex leketøy for ham
 NJOY - Pure Wand 


 DKK:1054kr
Bestsellere
-19%
 Optimale 3 C-Ring Set Thick Black 


DKK:183kr DKK:227kr
Powered by Talex e-handelssystem