ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
WinWoman Orgasm Gel
WinWoman Orgasm Gel
DKK:130kr
DKK:0kr
Xpower Prolong Gel 75 Ml
Xpower Prolong Gel 75 Ml
DKK:215kr
DKK:166kr
Orgasm Max for Men 4 kaps
Orgasm Max for Men 4 kaps
DKK:245kr
DKK:233kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Lusthöjande Guide

Sortér produkterne :
Vis: 
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Sådan øger du sexdrevet guide

Når du leder efter en måde at øge din libido på, hjælper det at forstå, hvad der kan påvirke den.

Det er normalt og naturligt, at ens sexlyst, også kendt som libido, svinger over tid. Sexlyst er påvirket af alt fra daglig stress til hormonudsving. Sexlysten aftager notorisk, til en vis grad med alderen, men det er muligt at opretholde en sund sexlyst.
Hvis du gerne vil have et stærkere ønske om intimitet, end du oplever i øjeblikket, er der mange enkle og metoder til at forbedre din sexlyst.

Selvom det er naturligt, at sexlysten ændrer sig og svinger over tid, så søg venligst hjælp fra en læge, hvis du oplever helbredsproblemer, inklusive en pludselig eller drastisk ændring i din sexlyst.

Lav libido er normalt et komplekst problem. At tage tilgangen til at vedtage sunde livsstilsændringer på flere områder af dit helbred og velvære hjælper med at øge libido. Uanset om du spekulerer på, hvordan man øger mandlig libido eller hvordan man øger sexlyst hos kvinder, kan følgende tips hjælpe:

Håndtere angst/stress

Angst har vist sig at forværre seksuel dysfunktion. Det er svært at føle sig seksuel, når du føler dig angst.
Hvis du håndterer angst og også føler dig angst for seksualitet, påvirker det din libido endnu mere. I dette tilfælde burde det hjælpe at håndtere din angst som helhed.

At opleve ensartede høje stressniveauer påvirker dit helbred og sexliv på mange måder. Men der er mange stresshåndteringsteknikker og livsstilsændringer, du kan prøve for at hjælpe med at klare stress og booste din mentale sundhed, og nogle af disse kan også hjælpe med at øge din sexlyst:
• Øv mindfulness og meditation
• Lav udspænding eller yoga
• Prøv at trække vejret dybt
• Gå en tur eller træne
• Tal med familie, venner eller en terapeut
• Sæt tid af til hobbyer

Behandl depression

Når folk er deprimerede, er seksuel dysfunktion almindelig. Depression kan have en negativ effekt på libido ligesom angst kan. Ligeledes når depression behandles, har seksuel funktion og lyst tendens til at blive bedre. Ligesom angst kan du behandle depression med terapi, medicin og/eller naturlige helbredelsesmetoder.

Hvis du oplever lav libido forårsaget af din depressionsmedicin, kan det være særligt frustrerende. Du vil måske tale med din læge om at håndtere din depression anderledes, hvis manglen på libido får dig til at føle dig mere deprimeret.

Forbedre søvnkvaliteten

En god nats søvn er nøglen til en god dag. Søvnforstyrrelser er forbundet med mange forskellige sundhedsproblemer, herunder lav libido og seksuel dysfunktion.

Hvis du har en alvorlig søvntilstand, skal du tale med din læge om mulige behandlinger for det. Hvis du har et mildere problem, som f.eks. lejlighedsvis at håndtere søvnløshed, eller du oplever rivende tanker, når du prøver at sove, kan du prøve metoder til at forbedre dine søvnvaner.

Prøv effektive naturlige midler

• Højt mættet fedt, som findes i stegt mad, fører til tilstoppede arterier og nedsat blodgennemstrømning
• Soja, som kan øge østrogen
• Flerumættet fedt, såsom vegetabilsk olie, kan reducere testosteronniveauet
• Højt natriumindhold, som øger blodtrykket
• Fødevarer, der kræver insulin at behandle, såsom hvidt mel og sukker, kan reducere testosteronniveauet12

Forbedre kommunikationen og forbindelsen med din partner
Jo længere du er i et forhold, jo mere almindeligt er det at føle, at den seksuelle kemi mellem dig og din partner eller partnere er forsvundet. Hvis du ikke føler dig så seksuel eller begejstret for din partner, kan det være svært at komme i humør til at være intim med dem.

Dette kan løses ved at arbejde på jeres forhold sammen. I kan prøve sexterapi sammen, parterapi, planlægge date-aftener, tage på ferie sammen eller udføre mere bevidst berøring sammen. Jo bedre dit forhold føles for dig følelsesmæssigt, jo mere sandsynligt er det, at du vil være intim med din partner.

Øv kropsneutralitet

Nogle gange oplever folk lav sexlyst, fordi de ikke føler sig godt tilpas i deres krop. En måde at håndtere denne vanskelighed effektivt på er at praktisere kropsneutralitet. Det er ideen om at acceptere din krop, som den er, uden at prøve at elske den, når det ikke føles muligt, og for at være taknemmelig for de funktioner, den kan udføre.

Kropsneutralitet kan praktiseres på mange forskellige måder, lige fra hvordan du vælger det tøj du har på, til hvordan du vælger de fødevarer du spiser. Derudover har det mange mentale sundhedsmæssige fordele, hvoraf nogle, som at sænke stress, naturligt forbedrer sexlysten.

Begræns alkoholforbrug

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at alkohol kan have en negativ indflydelse på din sexlyst. Selvom alkohol kan føles som en libidoforstærker i øjeblikket, er det faktisk et depressivt middel, så det første boost i dit ønske om sex er bare midlertidigt.
Alkohol kan have en negativ indvirkning på dele af din krop, der er vigtige for seksuel funktion og drivkraft, fra blodgennemstrømning til organfunktion. Hvis du oplever en stigning i libido ved at drikke, så gør dit bedste for at holde dit indtag til et enkelt glas vin eller cocktail. Mere er ikke bedre, når det kommer til alkohol og seksuel funktion.

Rådfør dig med din sundhedsplejerske

Hvis du er bekymret over ændringer i din libido, kan det hjælpe at tale med en sundhedsplejerske. De kan give dig mere information om de potentielle årsager til din lave libido og tilbyde muligheder for at øge din libido.
I nogle tilfælde kan din læge anbefale medicinske behandlinger for at hjælpe.

Undersøgelser har vist, at nogle naturlige midler, der lover at øge libido, har risici, der opvejer deres fordele, mens andre er effektive og ikke har tendens til at komme med bivirkninger.
Der er flere forskellige naturlige urter og adaptogener (dvs. stoffer, der har vist sig at lindre depression og træthed), som har vist sig at forbedre alt fra libido til virilitet og fertilitet. Nogle af de mest populære inkluderer maca, ginseng og ginko biloba.

Maca
Den peruvianske rod kendt som maca er en af ​​de mest velundersøgte afrodisiakumurter. Alligevel er forskningen mere foreløbig, da kosttilskudsindustrien ikke er så finansieret som den farmaceutiske industri.

Ginseng
En anden urterod, ginseng, har vist sig at have en positiv indvirkning på libido og seksuel funktion.

Gingko Biloba
Ginkgo biloba er en urt, der bruges som ekstrakt. Gingko

Biloba-ekstrakt (GBE) bruges til den fysiske side af lav libido; det kan øge sexlysten på grund af dets effekt på blodgennemstrømningen. Specifikt øger GBE blodgennemstrømningen til kønsområdet. Det har vist sig at øge seksuel lyst og tilfredshed.

Dyrke motion
Ligesom hvordan enhver form for motion er bedre end ingen, er der ingen regler for, hvilke fitnessforøgende aktiviteter man skal prøve, hvis de træner for at forbedre deres sexlyst.

Der er ingen mangel på de fordele, vores krop høster ved at være fysisk aktiv, men du kan tilføje forbedret sexlyst til den allerede lange liste af træningsbelønninger.

Motion har vist sig at øge libido. Der er adskillige måder, hvorpå fysisk aktivitet tjener til at forbedre sexlysten, og de omfatter positivt krops-selvbillede, forbedret kardiovaskulær sundhed og humør, øget aktivitet i det sympatiske nervesystem og forbedring af ens endokrine system.

Spis libido-forstærkende fødevarer

Selvom der ikke er noget magic bullet food, der øjeblikkeligt vil øge din sexlyst, er der masser af sandhed bag ideen om afrodisiakum mad. Disse fødevarer er mere centreret omkring at få dig vigtige næringsstoffer og i gode kvaliteter end på magisk vis at "trykke på dine knapper" for at ville være seksuel.11

Nogle typer fødevarer, der er gode til libidos omfatter:
• Zinkrige fødevarer, som regulerer testosteron og udholdenhed, såsom østers, rødt kød og pinjekerner
• Styrker udholdenhed og cirkulation som friske råvarer, fuldkorn og bælgfrugter
• Høj flavonoid mad, der hjælper med at forhindre seksuel dysfunktion, såsom citrus, peberfrugt, te og kakao
Begræns libido-sænkende fødevarer

Fødevarer, der kan forbedre din sexlyst, er kendt som afrodisiaka, og fødevarer, der kan reducere det yderligere, kaldes anafrodisiaka. I lighed med hvordan mad med afrodisiakum ikke på magisk vis kan bringe dig i humør til sex, er det lige så usandsynligt, at mad fra anafrodisiaka vil tage dig lige ud af det humør.

Men i modsat retning, da elskovsmiddelfødevarer tilbyder næringsstoffer, der forbedrer den seksuelle funktion, har anafrodisiakumføde næringsstoffer eller egenskaber, der kan nedsætte din seksuelle sundhed. Disse fødevarer omfatter:

Powered by Talex e-handelssystem