ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Menn utvidet begjær

Sortér produkterne :
Vis: 
-7%
 GoldMAX Oral Jelly – 14 sachets 


DKK:474kr DKK:507kr
 Rock Hard Daily 


 DKK:176kr
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


DKK:398kr DKK:754kr
 Guarana Drops 30Ml 


 DKK:153kr
 Aphrodict Sexovital 


 DKK:153kr
Viser 1 til 20 (af 104 produkter)
Søgningen fandt:  1  2  3  4  5 ...  [Næste >>] 

Lystforstærker til mænd

De fleste seksuelt aktive mænd har sikkert bemærket, at lysten varierer over tid og afhængig af situationen. Vi har et stort udvalg til dig, der har brug for libidoforstærkere som mand, som vil hjælpe dig i de perioder, hvor alt ikke er helt optimalt. Vi tænder alle på forskellige ting og derfor har vi produkter, der passer både individuelt og sammen med en partner. Vælg mellem cremer til onani eller massagegel, der kan stimulere blodcirkulationen.

Sådan virker libidoforstærkere til mænd

Vi sælger flere forskellige produkter, der øger lysten, forbedrer erektion og gør sex sjovere. Produkterne, der kan øge sexlysten for mænd, findes i flere udgaver: som plastre, tabletter eller i flydende form. De aktive forberedelser fungerer på forskellig vis. Derfor, før du køber et produkt, er det klogt at evaluere dit liv for at se, hvad det er, du skal rette. Så kan du købe et tilsvarende produkt og forhåbentlig komme tilbage til sexlysten igen.

For at matche dine behov har vi et stort udvalg af produkter, som kan hjælpe dig. Hvis du ikke vil annoncere, at du bruger sexhjælpemidler, kan tablets være at foretrække. Du kan tage tabletten i god tid før samleje. Vi har også nogle typer mundspray, du diskret kan bruge, uden at din partner skal mærke noget.

Hvis du i stedet vil dele oplevelsen med din partner, kan en creme, der masseres ind i penis, i stedet være et glimrende alternativ, der kan hjælpe dig i gang allerede ved påføring.

Testo boostere

Nedsat testosteronproduktion er noget, de fleste mænd oplever, når de bliver ældre. Men der kan også være flere miljømæssige aspekter, der påvirker din testosteronproduktion. Stress, mangel på søvn, kost, motion og forskellige former for plastik og miljøgifte er blot nogle få. Naturlige og lovlige testo boostere er så noget, der kan give mænd en øget sexlyst.

Afslappende forberedelser

Da stress er en af ​​de store årsager til både nedsat sexlyst og mangel på søvn, kan en afslappende forberedelse være det, der får dig i form igen. Vi forhandler tabletter og væsker med flere forskellige typer af aktive ingredienser, så du kan vælge, hvad der passer dig bedst. Denne type produkt er en mere langsigtet løsning, hvor vi anbefaler daglig brug. Som en bonus vil du ikke kun opleve øget sexlyst, men også forbedret søvnkvalitet og øget præstation også på andre områder af livet.

Øget følelse og blodgennemstrømning

Et andet aspekt, der påvirker lysten og din evne til at få erektion, er blodgennemstrømning og følsomhed. Der er forskellige cremer og geléer her, som kan hjælpe dig ved at påføre direkte på penis og ved at massere for at få en dobbelt effekt. Du får både et naturligt middel og en erotisk massage, som i sig selv er ophidsende og fungerer som et godt forspil.

 

Powered by Talex e-handelssystem