ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Truse Uten gren

Sortér produkterne :
Viser 1 til 15 (af 15 produkter)
Søgningen fandt:  1 
Bestsellere

Sexede trusser uden skridt (åbent skridt)

Skridtløse trusser er en model af trusser, der viser mere, end de skjuler. De er designet til at stimulere dig både følelsesmæssigt og fysisk. På samme måde som med andet sensuelt undertøj sker det ved at fremhæve de intime dele af din krop.

Men i modsætning til andre lignende beklædningsgenstande giver skridtløse trusser, udover at fremhæve din krop på en forførende måde, også mulighed for en fysisk stimulans, der på sigt kan give dig øget seksuel nydelse.

Oplev din sanselighed

Skridtløse trusser giver følelsen af, at du er helt nøgen under tøjet. Forskellen på at være helt trusseløs er, at du bevarer den fysiske fornemmelse af sensuelt undertøj mod din hud. For nogle giver den hemmelige viden om at være næsten nøgen under tøjet en erotisk tilfredsstillelse.

Andre tiltrækkes af muligheden for at kunne stimulere sig selv med en vibrator eller dildo uden at skulle tage trusserne af. Mens det for nogle er følelsen af, at de fremhæver deres egen sanselighed, der er spændende. Uanset hvad det er, der tiltrækker dig erotisk, vil trusser uden skridt forstærke den fornemmelse. Desuden er det kun dig, der ved, hvad du har tættest på kroppen.

Øget følsomhed

Et andet træk ved skridtløse trusser er, at de også kan hjælpe dig med at få en øget evne til at føle fysisk tilfredsstillelse, når du har intimt samleje. Det skyldes, at trussernes design gør, at dine skamlæber bliver presset sammen og dermed masserer klitoris.

På den måde øges følsomheden i underlivet og så øges din mulighed for at opleve større kropslig nydelse ved samleje. Skridtløse trusser kan derfor bidrage til både en umiddelbar sensuel følelse og en øget seksuel nydelse på længere sigt.

Forskellige varianter

Der er mange forskellige varianter af skridtløse trusser at vælge imellem. Ønsker du en mere romantisk stil, findes der flere modeller med sarte blonder og søde sløjfer.

Der er shorts i hipster-stil, der forførende fremhæver dine hofter og hot pants med en åbning bagpå. Andre har kun flettede bånd, der afslører baldernes former. Hvis du kan lide en mere sporty og afklædt stil, findes der stilfulde, stilfulde skridtløse trusser i sort og hvid.

Da trusserne er designet til at understrege, hvad andre trusser forsøger at skjule, er det også almindeligt at have en høj grad af gennemsigtighed eller at trusserne er lavet af et meget tyndt materiale. Alle trusser er hovedsageligt lavet af polyester med et lille element af spandex for at gøre trusserne elastiske, så de sidder tæt ind til din krop.

Forførende farver

Trusserne er ensfarvede og der er forskellige farver at vælge imellem. Hvis du vil have trusser, der udstråler forførelse, så vælg sort eller pink for at stimulere din femininitet.

Hvid er til dig, der ønsker at forstærke følelsen af ​​uskyld og blå, hvis du vil opnå en følelse af ro. Der er også sensuelle røde, der fremkalder lidenskab og stærke følelser.

Hvis du vil føle dig elegant og luksuriøs, så vælg lilla eller hvis det er en følelse af velstand og overflod, du vil opnå, er grønne trusser en god pasform. Lad farven sige, hvad du vil!

Powered by Talex e-handelssystem