ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
DKK:153kr DKK:230kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
DKK:153kr DKK:230kr
-33%
Super Dragon 6000 Delay Spray
Super Dragon 6000 Delay Spray
DKK:153kr DKK:230kr

Trusevibrator

Sortér produkterne :
Vis: 
 Divine Panty Vibe 


 DKK:304kr
 Slay Pleaser 


 DKK:307kr
-18%
 RC Lace Thong Set 


DKK:350kr DKK:425kr
 White Temptation 


 DKK:230kr
-11%
 Partner Box 3 


DKK:705kr DKK:792kr
Viser 1 til 20 (af 72 produkter)
Søgningen fandt:  1  2  3  4  [Næste >>] 
Bestsellere

Trosvibratorer

Når du sidder i toget eller til et langt møde på arbejdet, kan det være, at du skal slappe af med lidt vaginal stimulation. Hvis du er på vej til et kærlighedsmøde med din partner eller et tilfældigt bekendtskab, kan du med fordel forberede dig inden mødet. Du sidder måske i et foredrag eller ser en teaterforestilling og vil gerne erotisere den intellektuelle oplevelse. En trussevibrator kan så være det perfekte hjælpemiddel. Med den kan du stimulere dig selv diskret, præcis når du vil og hvor end du er, uden at nogen opdager det.

Forskellige varianter

Trussevibratorer kommer i forskellige designs og varianter. Der er dem, der stimulerer klitoris og skamlæber, mens andre også kærtegner indersiden af ​​din vagina samt dem, der giver dig anal nydelse. Men princippet for alle varianter af trussevibratorer er at massere dig subtilt til orgasme, mens du er påklædt og uden at du behøver at røre dig selv. I stedet styrer du vibrationerne ved hjælp af en trådløs kontrol. Vil du udfordre dig selv og gøre det ekstra spændende, kan du lade din partner klare fjernbetjeningen.

Kuglevibratorer

Disse trussevibratorer er ergonomisk designet som en patron til at stimulere din klitoris og skamlæber. De er diskrete, men alligevel kraftfulde og perfekte til at give dig øjeblikkelig nydelse og sensuel massage, for eksempel når du er ude. Patronen er designet til at være behagelig at bære.

Trusser med indbygget vibrator

I denne variant medfølger trusser i forskellige designs, som har en lille lomme, hvor den medfølgende vibrator sidder perfekt. Vibratoren har en ergonomisk form, der stimulerer både klitoris og skamlæber. Trusserne er designet i et behageligt materiale i et forførende design for at højne din sensuelle oplevelse.

Sommerfugle vibratorer

Trosvibratorer

Denne trussevibrator er designet til at stimulere klitoris og indersiden af ​​din vagina på samme tid. Mens den buede vibrator giver dig G-punktsstimulering, omfavner den specialdesignede sommerfugl din krop for at give ekstern stimulation i form af et bevægelsesmønster, der vugger frem og tilbage.

Fjernstyrede trussevibratorer

Med en fjernstyret vibrator kan du vælge at styre vibratoren direkte fra din smartphone. Der findes også varianter af fjernstyrede trussevibratorer, hvor du styrer vibrationerne gennem din stemme eller bevægelser. Fjernbetjeningen behøver ikke engang at være i nærheden, hvilket betyder, at du også kan lade din partner tage kontrol over din fornøjelse.

Trussevibratorer med flere funktioner

Disse varianter har op til ti forskellige funktioner, som du kan bruge for at opnå den maksimale nydelse. Der er funktioner som vibration, pulsering og eskalering at vælge imellem. Ud over at give dig en orgasme, når du vil, uanset hvor du er, er denne massager også et perfekt legetøj at bruge sammen med din partner.

Trussevibratorer, der stimulerer både foran og bagpå

Der findes trussevibratorer, der stimulerer både vaginalt og analt på samme tid. Disse vibratorer har ofte en mindre ægformet kugle, som du placerer analt, mens du placerer skaftet vaginalt. Den knudrede overflade stimulerer derefter dine skamlæber og klitoris, mens bolden giver dig anal nydelse. Denne tredelte stimulation giver en perfekt fornemmelse. Vibratorerne har et design, der komfortabelt kan bæres i dine trusser. Kablet, der forbinder kuglen og skaftet, er også fleksibelt og tilpasser sig derfor din krops størrelse og form.

Powered by Talex e-handelssystem