ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Duft-Feromoner

Duft og feromoner

Leder du efter FEROMONER eller andre afrodisiaka, har du fundet det rigtige sted. Vi har 7000+ produkter og gratis fragt i Sveriges bedste webshop

Feromoner

Vidste du, at dufte sender forskellige signaler til individer, som kan påvirke deres lyst og humør? Her hos Pleasuredome har vi flere forskellige feromoner til at hjælpe dig på traven. Den er tilgængelig for både mænd og kvinder. De fleste kommer i form af en parfume, som du sprayer på din hud. Du kan bruge det så ofte du har lyst.

Hvad er feromoner?

Feromoner er forskellige stoffer i kroppen, der produceres naturligt og spredes i form af partikler. De har så forskellige egenskaber, som påvirker mennesker omkring os. I vores sortiment finder du blandt andet feromonparfumer baseret på trøfler eller kirsebær. Derfor kan du sagtens vælge en duft, som du selv synes er god og indbydende. Nogle dufte er tilpasset kvinder for at tiltrække mænd og omvendt.

Feromonspray til kroppen eller sengen

De fleste af vores feromoner fungerer som en almindelig kropsmist, som du kan sprøjte på sensuelle steder på kroppen. Håndleddene, bag ørerne, i knæfolderne eller på nakken er flere gode kropsdele, hvor sprayen kan have en positiv effekt.

Vi har også sprays, der kan sprayes på kroppen eller på dine lagner uden at efterlade pletter. Så får du en dejlig duft i hele rummet, som gør det nemmere at finde den helt rigtige stemning. Mange af vores feromoner leveres også i små søde flasker, der bliver en smuk detalje i rummet.

Feromon parfume som roll-on

Vi har også feromoner at købe som roll-on. Du kan bruge disse sammen med en parfume eller hver for sig. Flere af dem er unisex og klæder både drenge og piger. En spændende detalje er, at nogle dufte lugter forskelligt på hver person, der bærer dem. De fungerer lige så godt med en partner, som når du vil nyde på egen hånd.

Øger din selvtillid

Hovedformålet med en feromonspray er at gøre dig mere attraktiv for andre mennesker, men den kan også booste din selvtillid og få dig til at føle dig mere selvsikker. Hvis du og din partner gerne vil prøve noget nyt og anderledes, kan I prøve en feromon, hvor I også kan trække på hinanden. Chokolade er en klassiker, der altid føles relevant. Nyd følelsen, når I rører ved hinanden, og lad kun fantasien sætte grænser.

Feromon spray til mænd

Feromoner er ikke kun noget, der bruges af kvinder, men har en effekt på begge køn. Derfor har vi også parfumer henvendt til mænd. Nogle af dem er lugtfri og kan kombineres med din sædvanlige duft. Andre har en duft, der er specielt designet til at tiltrække kvinder. Test dig igennem vores forskellige produkter, indtil du finder din favorit og får den effekt, du leder efter.

Udvalgte produkter in Duft og feromoner
Bestsellere
Powered by Talex e-handelssystem