ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Penisforstørrer

Sortér produkterne :
Vis: 
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


DKK:398kr DKK:754kr
-46%
 Gnetics Extender 


DKK:668kr DKK:1231kr
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Har du nogensinde ønsket, at du havde en lidt større penis? Så har vi produkter, der kan give dig den effekt, du leder efter. Der er flere penisforstørrere i vores sortiment, som kan hjælpe dig med at få en hårdere og større penis. Det er højst individuelt, hvad man føler sig tryg ved, og vi ønsker, at alle kan teste sig selv. Du kan vælge mellem alt fra tabletter til cremer, der stimulerer din penis.

Brug en penisforlænger

Vi har flere penisforlængere, der er udviklet af forskere, og som har vist gode resultater på mænd, der har en mindre penis. Det er en langsigtet metode, hvor du bruger værktøjet flere timer om dagen. Hvis du er interesseret i at prøve en penisforlænger, er det vigtigt, at du læser vores specifikationer om produktet og ser, at du er kvalificeret til det. Mange kræver for eksempel, at din penis er mindst 8 cm i slap tilstand.

Penisforlængerprodukter? Klik her


Cremer/geler, der gør din penis større

Hvis du vil starte med noget enklere, kan du prøve en af vores penisforstørrelsescremer. Stofferne i disse cremer er med til at øge blodtilførslen, hvilket igen kan give en større penis. Mange cremer indeholder også urter, der øger din lyst og kan modvirke sygdomme i prostata. De bruges på lidt forskellige måder, så læs vejledningen inden du smører.

Penisforstørrelsescremer/gel? Klik her

 

Vælg mellem piller til penisforstørrelse, tabletter eller kapsler


En anden metode, der kan give en større penis, er at tage piller tilpasset til dette formål. Regelmæssigt at tage et kosttilskud kan forstørre din penis og have den ønskede effekt. Producenterne har skabt en afbalanceret blanding af stoffer, der fokuserer på at stimulere det mandlige køn. Vores produkter kommer altid i diskrete pakker, så du ikke behøver at bekymre dig, når du henter den på dit udleveringssted.

Penisforstørrelsestabletter, kapsler eller piller? Klik her

 

Flere andre varianter

Vi har også andre penisforstørrere i form af pumper og sprays. En pumpe får blodet til at blive trukket ud i penis, hvilket medvirker til at den hæver mere op. Uanset hvilket produkt du vælger, er målet altid at øge blodtilførslen til penis.

Husk, at der ikke er nogen garantier for en større penis, og mange produkter skal også bruges i lang tid for at have en effekt. Det er vigtigt, at du er afslappet og åben over for hele proceduren. Så har du størst chance for at få det ønskede resultat.

En anden type produkt, vi sælger, kaldes et peniscover, som ligner en dildo, som du sætter på din penis, før du har sex. Det giver ekstra glæde for din partner, fordi du kan trænge dybere ind i ham. Nogle modeller har også en vibrator som en ekstra effekt ved samleje. Hos os finder du flere realistiske modeller, der føles mere som en anden hud.

 


Alle penisforstørrelsesprodukter fra vores sortiment? Klik her

Powered by Talex e-handelssystem