ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr

Elektrosex og Estim

Erotisk elektrostimulation (forkortet skøn)

Erotisk elektrostimulation

Estim, erotisk elektrostimulation, er en form for sex, der normalt forbindes med BDSM-aktiviteter. De produkter vi tilbyder er en udvikling af dette.

Når du har elektrosex, bruger du elektricitet til at stimulere din eller din partners krop på forskellige måder. Det mest almindelige er at lægge vægt på kønsorganerne, som allerede er følsomme i sig selv.

At køre strøm ind i dem giver en sensationel oplevelse, der er svær at sammenligne med noget andet. Elektriciteten kan få dig eller din partner til at nå orgasme uden anden stimulation. Men du kan også bruge det som et supplement og dermed forstærke orgasmen markant.

Elektricitet skal altid håndteres med forsigtighed. Derfor er det vigtigt, at hvis du vil prøve elektrosex, så sørg for at læse dig frem og købe sikre produkter.

Forskellige typer produkter

Der findes estimerede produkter i mange forskellige varianter og designs. Køber du legetøj i denne produktkategori, har du også brug for en ekstern strømkilde, en såkaldt TENS. Du bruger den så til at styre strømmen ind i legetøjet.

De af jer, der har en tidligere interesse for sexlegetøj, vil genkende de fleste af de produkter, der er lavet til elektrosex. Vi har blandt andet dildoer, geishabolde og buttplugs, som du kan koble til en TENS enhed og dermed give en dyb og inderlig elektrisk fornemmelse.

Til mænd har vi også estimerede Fleshlights. En sådan vil øge din fornøjelse, når du onanerer.

Vil du bruge elektricitet til at stimulere kroppens yderside, findes der flere produkter. Vi har blandt andet klemmer og forskellige typer elektroder, du kan placere på penis, bryster eller andre sikre kropsdele.

For at sikre, at din elektrosex er ekstra behagelig, og at strømmen leder ordentligt, er der et specielt tilpasset glidecreme eller gel. Vi anbefaler, at du køber det, uanset om du skal bruge et legetøj udvendigt eller indvendigt.

Til dig, der bruger estim som en del af BDSM, har vi også et stort udvalg af ophidsende produkter. Du finder blandt andet elektrisk drevne penisbure og Wartenberg-hjul, men også læderpagajer, som du kan tilslutte til en TENS-enhed til dem, der vil give eller modtage en elektrisk smæk.

Sikkerhed i forbindelse med erotisk elektrostimulation

Hvis du og din partner er nye til elektrosex, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan din partner reagerer. Sig venligst et sikkerhedsord. Brug altid et TENS-apparat, når du praktiserer elektrosex. Det er meget sikrere end at bruge et sexlegetøj, der er sat direkte i en stikkontakt.

Vi har et stort udvalg af TENS, som alle er testet efter alle forskrifter. Udført rigtigt, estim er en fantastisk oplevelse, der vil tage dit sexliv til helt nye dimensioner.

Udvalgte produkter in Electrosex
 Charming Chuck 


 DKK:247kr
Bestsellere
 Mystim Rodeo Robin 


 DKK:247kr
Powered by Talex e-handelssystem