ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Utvidet begjær kvinne

Sortér produkterne :
Vis: 
 WinWoman Orgasm Gel 


 DKK:130kr
-22%
 Oh! Holy Mary Orgasm Gel - 60 ml 


DKK:137kr DKK:176kr
-5%
 Orgasm Max for Women 4 kapslar 


DKK:233kr DKK:245kr
 Aqua Orgasm Gel 


 DKK:153kr
Viser 1 til 20 (af 238 produkter)
Søgningen fandt:  1  2  3  4  5 ...  [Næste >>] 

Lusthöjare for hende

Känner du i visse perioder at du intet har samme sexlyst som vanligt? Så har vi flere produkter som hjælper dig på traven. Med enkla middel kan du øge din lyst igen og få et roligare og mere spændende sexliv. Vi har et stort udvalg, så du kan selv vælge det som känns låst og det som du tænder på.

Øka lysten som kvinde med gel eller olja

För många kvinnor faller lysten intet på hur som helst utan förspel. Vad passar då bättre än en härlig massage? Vi har flere geler og oljor som går at bruge over hele kroppen og har en god og indbydende doft. De går også at bruge i badet og i underlivet, så det er bare din egen fantasi som sætter grænser.

Det findes også særlige krämer for onani som passer perfekt, når du vil ha en mysig stund för dig selv. Det er en bra lusthöjare for kvinden at begynde med at du ikke har bevist noget lignende tidligere.

Ta lusthöjande tabletter for kvinde

Hos os finder du også tabletter i form af naturlig kosttilskud som er til at øge din lyst. Disse piller er særligt nødvendige for at øge din lyst og også for at forhindre vaginal tørhed.

Det kan også være en anledning til at du intet känner som stor lyst som du borde. Vi har forpackningar med alt fra 10 tabletter op til 30 stykker.

Lusthöjare för kvinna som ger større njutning

Den spanske flugan er en velkendt lusthöjare, som siger, at man kan få en orgasme i en halv sekunders tid op til hele 20 minutter. Det er en slags kosttilskud som lægges under tungan 30 minutter inden for samlag.

Du bør dock ikke mere end en dos per 24 timer. På samme tema har vi også andre stimulerende droppar som bland andet indeholder C-vitamin. Det har positive effekter på din udholdenhed og kroppens naturlige energi.

Stripes som lægs på tungan

Vi har også flere forskellige produkter, du kan bruge ved oralsex for øgede stimulanser. En av dessa er stripes som läggs på tungan og smelter ved akten. De kommer i forskellige smager som også smager godt ved kysser.

Vi har også lignende produkter i gel-form og smager som mint og choklad. Det kan ge en mere erotisk oplevelse som gør at lysten stiger.

Presentaskar med lustfyllda leksaker

Om du vil unna dig noget ekstra kan du købe en af vores presentaskar med både leksak og lysthöjande medel. Disse kan du bruge både på egen hånd og sammen med din partner.

Börja med at massere underlivet og höja lysten inden du fortsætter med leksaken. Den har normalt flere forskellige vibrationer, så du kan tilpasse dig efter eget tykke.

Powered by Talex e-handelssystem