ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
Best Sellers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Shipping og Betalinfo

Sortér produkterne :

Der er ingen produkter at vise.

Levering
Kostnaden for frakt er inkludert i våre priser

Forsendelsesomkostninger er inkluderet i vores priser, hvis du vælger "gratis forsendelse" ved kassen. Det kan være en type pakke, der er adresseret direkte til din postkasse. Hvis du ønsker, at pakken garanteret leveret via et udleveringssted, skal du vælge den ekstra afgift, når du tjekker ud.

 

På den måde sikrer du også, at pakken kan spores. Alternativet "Garanteret til din postkasse" forudsætter, at det er muligt at få forsendelsen ind i postkassen. Hvis pakkerne er for store, går de til udleveringsstedet. Maksimal størrelse er 34x24x7 cm og maksimal vægt 2 kg.

 

Ordrer sendes normalt samme dag eller første hverdag efter ordren er afgivet. Leveringstiden varierer mellem 1-4 arbejdsdage. Ved ekstra travlhed kan det tage 2-5 arbejdsdage.

 

Pakkerne leveres primært via Postnord eller DHL (når det er tungere pakker). Vi sender først en ordregodkendelse via e-mail og derefter en sporingskode med et link, så du kan spore din pakke. For alle sporbare forsendelser sendes der også en SMS, når pakken ankommer til det respektive udleveringssted (hvis du ikke har fravalgt SMS'en, når du bestiller).

 

Komplette betingelser findes her (klik). Vilkårene e-mailes også inden for en rimelig tid efter leveringen. Hvis PostNord håndterer leveringen, kan du hente din pakke hos nærmeste udleveringssted. Normalt kan pakken være hos udleveringsstedet op til 14 dage, før den returneres. Hvis en uafhentet pakke forsvinder, tager vi ikke ansvar for dette.

 

Alle ekstraomkostninger for uafhentede forsendelser opkræves af kunden, som kan beløbe sig til SEK 350. Returneringer skal kunne spores. Enhver returforsendelse er modtagerens ansvar, medmindre andet er aftalt med os. Hvis DHL sender varerne, leveres pakken til kundens adresse. Hvis du ikke er hjemme, vil du få en besked, og du kan derefter kontakte DHL for at aftale, hvordan leveringen skal foregå.

 

Opdelt forsendelse kan forekomme. Alle omkostninger i forbindelse med dette dækkes af Pleasuredome. Som kunde bliver du altså ikke opkrævet ekstra omkostninger, hvis vi er nødt til at sende flere pakker. Den hyppigste årsag til, at vi sender to pakker, er, at indholdet ikke kan være i samme kasse. For eksempel bør glidemidler og sexlegetøj ikke pakkes sammen, da sexlegetøjet kan blive beskadiget, hvis der opstår lækage.

 

Der kan være andre grunde til opdelte leverancer, men som kunde vil du aldrig få ekstraomkostninger på grund af dette. Dette betyder kun, at leveringen finder sted i mere end en kasse. Delt levering kan også ske, hvis en del af en levering midlertidigt er udsolgt. Vi sender derefter første del af ​​ordren og informerer via e-mail om, at et produkt vil blive sendt senere, og hvornår det vil ske.

 

Hvis der er forsinkelser i vores leverancer, sender vi en e-mail og informerer dig om dette. Det angiver, hvornår produktet vil blive sendt, og du har mulighed for at annullere, hvis du synes leveringstiden er for lang. Hvis en vare er udsolgt eller er udgået fra sortimentet, modtager du en e-mail, der informerer dig om dette samt et forslag til et erstatningsprodukt. Du kan også annullere din ordre her, hvis du ønsker det.

 

Diskrete pakker: Varerne sendes i anonyme kasser eller polstrede konvolutter. Ingen andre oplysninger end modtagerens navn og adresse findes på forsendelsen.

 

Vår ambisjon er å ha fornøyde kunder. Hvis det er noe som er uklart i denne teksten, eller hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer bestillinger, leveranser eller avkastning, kan du spørre. Vi vanligvis svare på alle e-poster innen 1 time og chat er for det meste tilgjengelig 

 

Betaling

Det er vores ambition at have tilfredse kunder. Hvis der er noget, der er uklart i denne tekst, eller hvis du har spørgsmål om, hvordan vi håndterer ordrer, leveringer eller returvarer, så bare spørg. Vi besvarer normalt alle e-mails inden for 1 time, og chatten er for det meste åben.

 

Du betaler nemmest med Klarna, der håndterer din betaling med kort eller faktura. Vi opkræver ikke et faktureringsgebyr, så hvis du bestiller varer, har du 14 dage uden ekstra omkostninger, inden du skal betale.

 

Fakturaen ankommer via e-mail fra Klarna efter et par dage. Hvis du ikke har modtaget din faktura inden for en uge efter levering, bedes du kontakte os. Du kan også logge ind på din Klarna-konto og se dit køb der.

 

Du er også velkommen til at mejla din ordre ind. Så indtaster vi din ordre manuelt i systemet for dig og bruger Klarna som betalingsmetode.

 

Hvis der er noget, du har brug for at få forklaret eller uddybet i teksten ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os. Chatten kan besvare dine spørgsmål, og du kan også maile os på info(at)pleasuredome.se

 

Altid hurtig levering  Leveringstider i øjeblikket:

Nedenstående tabel viser vores leveringstider for hver produktkategori. Tabellen opdateres normalt månedligt. Som kunde kan du se, at vi fx leverer 80 % af vores ordrer på sexlegetøj inden for 1-4 dage. Vi arbejder konstant på at forkorte disse tider. Bemærk, at vi er de eneste i branchen, der offentliggør disse tal.

 

Kategori andre-potenser 1-2 dager 94%
Kategori andre-potenser 3-4 dager 6%
Sex leketøy 1-4 dager 82%
Sex leketøy 5-9 Dgar 13%
Sex leketøy mer enn 9 dager 5%
Klær og undertøy 1-4 dager 70%
Klær og undertøy 5-9 dager 25%
Klær og undertøy 10-15 dager 3%
Klær og undertøy mer enn 15 dager 2%

Powered by Talex e-handelssystem