ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

BDSM-Begynderguide til Bondage

Sortér produkterne :
Vis: 
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Bondage og BDSM guide

Du har læst om det eller set det i biografen i film som 50 shades of grey, men har du nogensinde prøvet BDSM (en forkortelse for bondage and discipline, dominance and submission, and sadism and masochism) Dette er en af ​​de seksuelle aktiviteter det er så sjovt, så når du prøver det, undrer du dig over, hvorfor du aldrig har prøvet det før! BDSM er ikke for alle, men det er noget, som mange mennesker er interesserede i. De er bare ikke sikre på, hvor de skal starte. Bare rolig, for vi har den bedste BDSM for begyndere guide lige her.

 

BDSM FOR begyndere

 
BDSM kan virke lidt skræmmende for folk, især når man tænker på de mere ekstreme aktiviteter, som endda kunne omfatte klipning eller branding. Men en af ​​de fantastiske ting ved BDSM er, hvordan du kan vælge, hvad der virker for dig. Prøv noget. Hvis du ikke kan lide det, så gør det ikke igen. Hvis du kan lide det, så føj det til din seksuelle rutine. Der er så mange varianter af BDSM, at der er en god chance for, at du vil kunne lide mindst én af disse vaians, men det er bedst at starte med BDSM for begyndere.

 

Hvad er god BDSM for begyndere?


Hvad gør en aktivitet god for en ny til BDSM? Det er let at forstå og relativt sikkert. Du ønsker ikke at begynde at lege med ild eller knive, bogstaveligt talt. Men et bind for øjnene er noget, du nemt kan tilføje, når du har sex sikkert. Er du ikke dygtig til knob, er rebbondage ikke en god idé, når du bare gerne vil have fat i tingene.
Du behøver heller ikke skynde dig afsted til Pleasuredome og bruge en masse penge på dyre lædervarer bare for at prøve BDSM! Selvom der er mange mærker, der laver udsøgte redskaber, kan det være skuffende, hvis du indser, at du ikke kan lide at piske fra en pind. Ved hjælp af lidt kreativitet kan du udforske elementer af BDSM, og du kan blive overrasket over nogle af de elementer, du kan bruge til begyndere BDSM, som du allerede ejer:
-En spatel eller ske bliver en spandpagaj
-Tørklæder, bånd eller sovemasker bliver til bind for øjnene (men disse ting er ikke gode til at binde nogen med. Mere om det senere!)
- Tøjklemmer kan bruges til at knibe brystvorter eller din klitoris
-Knæhøje støvler får dig til at ligne en sexet dominatrix
-Man kan blive drillet og tortureret med et vibrerende æg
-Prøv at bruge is til at stimulere din partners hud
Og så videre. Men før du samler en bunke husholdningsartikler for at have kinky BDSM, lad os tale om sikkerhed.

Begynder BDSM og sikkerhed

Sikkerhed er vigtig, når det kommer til BDSM. Du vil bestemt ikke involvere dig med nogen, du ikke har tillid til fysisk og følelsesmæssigt. Så det er nok en god idé at holde sig fra at piske et one night stand frem. Og du har ikke brug for nogen, der kan efterlade dig i en kompromitterende situation.
Selv med en betroet partner, vil du gerne tage nogle forholdsregler, fordi BDSM kan være fysisk og følelsesmæssigt traumatisk. Selvom det er usandsynligt, at du vil gøre ting, der kan føre til skade eller død, når du bare dypper din tå i BDSM-bassinet, vil du bestemt være forsigtig. Faktisk er BDSM-grupper så opmærksomme på disse forholdsregler, at der ikke er én men to akronymer om sikkerhed:
SSC: Sikker, fornuftig konsensus
RACK: Risiko, bevidst, koncensuel. knæk
Som du kan se, fokuserer begge disse på samtykke, og vi anbefaler, at du ikke forsøger dig med BDSM, uanset hvor tamt, hvis du har drukket.
Et almindeligt værktøj, der bruges i BDSM, er sikre ord eller en sætning, du kan sige, hvis du bliver utilpas eller har brug for at sætte farten ned. Normalt er det den underdanige, der siger det sikre ord, men det er helt fedt, hvis du spiller dominerende, og du har brug for, at tingene stopper eller bremser. Det grønne/gule/røde system fungerer godt. Ligesom trafiklys får det dig til at tjekke ind. Et svar med "grøn" indikerer, at du kan fortsætte. "Gul" betyder at bremse eller reducere intensiteten, men uden helt at stoppe. Hvis du har brug for at afslutte din scene eller i det mindste en midlertidig pause, så sig "Rød".
Du kan selv vælge dine sikre ord, men de skal være relativt korte og nemme at huske. Du ønsker ikke at skulle kæmpe, mens du bliver pisket. Det er bedst at holde sig væk fra "Stop" eller "Nej", som du måske siger under rollespil, når du faktisk ikke vil stoppe.
For at sikre en positiv oplevelse bør den dominerende aktivt kontrollere den underdanige og altid, altid, altid respektere sikkerhedsreglerne. I nogle tilfælde, som hvis nogen har en gag på og ikke er i stand til at tale, kan en bold, der kan tabes, eller en klokke, der kan ringe, fungere i stedet for et sikkert ord.
Der er andre sikkerhedsproblemer bortset fra sikre ord. Disse inkluderer ikke at bruge bånd, der er for stramme eller kan komme i vejen, når du kæmper mod dem. Dette er grunden til, at det er en dårlig idé at bruge f.eks. silketørklæder. De kan afbryde cirkulationen. Invester i et bondagemateriale, der nemt kan klippes væk med medicinsk saks i en nødsituation. For begyndere burde et sæt neoprenmanchetter, der fastgøres med velcro, være tilstrækkeligt, hvilket bringer os til vores næste punkt.
Start langsommere end langsomt - Sig, at du vil prøve stok og bind for øjnene. Tilføj en scene mere ad gangen. Så du kan lade din partner slå dig uden bind for øjnene, hvis du føler dig tryg ved det. Så kan du tilføje et bind for øjnene næste gang. Det er også bedre at holde sig til én fantasi ad gangen og ikke ændre scenariet. Selvom dette måske ikke virker som et seriøst skridt op, kan det bestemt være overvældende at prøve for meget på én gang, især hvis du er en underdanig og aldrig har prøvet denne tilgang før!
Sørg endelig for at holde dig væk fra organer og sårbart kød, når du prøver at slå, piske eller bruge en anden genstand til at påføre smerte. Balder og bagsiden af ​​lårene er kødfulde og ideelle mål, som kan være meget sjove at slå. Men ryggen giver dig adgang til nyrerne, som kan blive beskadiget. Med længere floggers og piske, øv dig først på en pude, som vil hjælpe dig med at blive mere præcis. Dette er afgørende, fordi disse haler kan vikle sig rundt og skade din partner på steder, du ikke havde til hensigt at stimulere!

BDSM TIL BEGYNDERIDÉER

Du kan deltage i alle de forskellige dele af BDSM – trældom og disciplin, dominans og underkastelse og sadisme og masochisme – og mange af dem overlapper hinanden, men du kan også vælge og vrage, hvad der virker for dig. For eksempel er disciplin relativt tam og perfekt til begyndere, fordi alt du behøver er en hånd og en villig partner, og det er et godt eksempel på disciplin. Du kan bruge det, fordi du har et rollespil, hvor din partner har været fræk. Så bliver det en del af et dominans og underdanig rollespil. Eller du kan simpelthen få din partner til at slå dig, fordi det frigiver alle de rigtige hormoner og føles godt.
Lad os tage et kig på hver del af BDSM.

 

TRÆLDOM OG DISCIPLINE
Trældom er, når man binder hinanden. Som vi nævnte, er lette manchetter perfekte til bondage-begyndere. Mange mennesker opsøger fuzzy håndjern, fordi de virker mere komfortable, men de er ofte ikke så behagelige som et par neopren- eller lædermanchetter. Manchetterne bliver ekstra alsidige, når de bruges sammen med et bondage-system under sengen, der giver dig mulighed for at forvandle dit soveværelse til en bondage-fantasi!
Blindfold tæller også som bondage, og du kan tilføje en gag til en partners mund og forhindre ham/hende i at tale. Silikone bold gags er gode at starte med, og du vil gerne starte med en, der er mindre. Normalt vil gags blive mærket som "begynder", hvis de er mindre. Pleasuredome har mange at vælge imellem, der er nemme at bruge, og der er gag balls med huller, hvis du er bekymret for ikke at kunne trække vejret.
Disciplindelen af ​​denne forkortelse refererer til fysisk og mental disciplin. Når det kommer til BDSM for begyndere, kan det betyde:
- Disciplinér med én hånd
-Pisk med en flerhalet flogger - overvej pels, ruskind eller silikone
- Pisk med en pisk
-Brug en pagaj - de kommer med plyssider for at lindre smerter
- Nægt din partner adgang til din krop eller deres egen
- Nægt eller forlænge orgasme (kantning er sjovt!)
- Knib eller bid legende din partner
Selvfølgelig ved du og din partner bedst, hvad der ville være passende disciplin. Og hvis han/hun kan lide det, vil det have en effekt!

 

DOMINANCE og underkastelse
Selvom de fysiske redskaber til trældom og disciplin (herunder floggers og andre ting, som du kan læse om i dette indlæg) er passende for nogle, behøver du ikke nødvendigvis at deltage i B&D, hvis du ikke vil. Hvad mener vi med det? Simpelthen at du kan engagere dig i dominans og underkastelse uden nødvendigvis at forsøge at binde hinanden eller påføre din partner smerte. Faktisk kan mental tilbageholdenhed og magtspil være ret ophidsende.
Forestil dig, at din partner er den, der har magten, og du er ikke bundet, men du kan bevare den samme position i lang tid, blot fordi det behager dig. Har du viljen? Får du til at savle at tænke på at være hjælpeløs? Eller måske banker dit hjerte hurtigere, når du forestiller dig at være din kærestes kæledyr. Så kan D/u være noget for dig!

 

SADISME OG MASOKISME

For mange mennesker bekymrer det, at selv BDSM for begyndere vil være for smertefuldt for dem. De forstår ikke, hvorfor nogen ønsker at såre en anden person, de elsker. Hvis du undrer dig over dette, er du kommet til det rigtige sted! En person, der kan lide at modtage smerte, er kendt som en masochist, men der er forskel på "dårlig" og "god" smerte. Det føles aldrig godt at stikke din tå, men det kan føles godt at blive tæsket, kløet eller klemt. Og alle disse ting kan gøres med forskellige intensiteter!

På den anden side kan du være en sadist, som nyder at se din partner "lide" gennem denne stimulation. Hun nægter hans orgasme eller ser rygende varm ud i sit lingeri, men han kan ikke røre. Det er virkelig sadistisk, og ikke en hånd eller legetøj er blevet brugt til at skabe kontakt! Der er et energiflow mellem de to, der gør BDSM for begyndere spændende på en måde, du måske ikke har forstået før!
Men i slutningen af ​​en scene bør du regne med en varm kop chokolade eller vand til at hydrere, kram og måske en balsam til at dulme huden, der pludselig ser ud til at gøre ondt, selvom det ikke gjorde ondt, da du var tabt i lidenskab.
 
Hvis du stadig spekulerer på, hvordan du skal fortsætte, foreslår vi, at du taler om dine fantasier med din partner! Elementer af BDSM spiller sandsynligvis en rolle i en eller flere af dine fantasier, og at udforske dem kan føre til noget af det bedste sex, du nogensinde har haft!
 
Selvom denne artikel har titlen "BDSM for begyndere", så er det okay, hvis du simpelthen kan lide tingene mindre intense! Der er ingen rigtig måde at "gøre" BDSM på, og en, der er mere til hardcore BDSM, er ikke bedre end dig. Derfor er der virkelig en nuance af BDSM for alle, og følg disse tips for at gøre det nemmere og sjovere for alle involverede.
 

Pleasuredome har forskellige sortimenter og du kan finde dem her: BDSM (klik her)

 

Powered by Talex e-handelssystem