ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Strap-ons

Strap-Ons

Den mest komplicerede del af den fornøjelige strap-on sex er at sikre, at du får fingrene i det rigtige udstyr, og at sikre, at den sele og dildo, du ejer, er kompatible med hinanden. Også, hvis din smag ændrer sig, og du vil prøve en større eller mindre dong, så kan du behandle for at være sikker på, at omkredsen af dit legetøj passer til selen, skal du være lidt af et mareridt!

For at løse dette problem, com Doc Johnson op med et genialt strap-on system. VAC-U-Lock er verdens første fuldt udskiftelige underholdningssystem, hvor du kan nyde strap-on-sex uden bekymringer om O-ringe, flared baser og dongens omkreds. Alt du skal gøre er at tjekke, om legetøjet er Vac-U-Lock-kompatibelt, og du er klar til at løbe!

I modsætning til de fleste strap-ons, der kræver en O-ring, der matcher, så har Vac-U-Lock strap-ons et unikt stiksystem, der sikkert holder dit tilbehør på stedet for gennemtrængende sjov. Med et stik i stedet for en o-ring, seler Vac-U-Lock, kompatibel med alt tilbehør, som Vac-U-Lock, uanset størrelsen og omkredsen af den vedhæftede dongen, du ønsker at bruge.

Doc Johnson Black Rose Vac-U-Lock selesæt med 6 tommer G-Spot DildoSå hvordan fungerer det hele? Nå, enhver Vac-U-Lock-tilbehør er designet med et specialbygget hul i bunden, der passer perfekt over det patenterede stik. Hvis du vil fikse din rilldildo i selen, så tryk blot på dit valgte legetøj på stikket og voila! Du er klar til at løbe.

Du behøver ikke at indsætte beslaget ved en o-ring, du behøver ikke overveje, om omfanget af et tilbehør er kompatibelt med din sele og din o-ring. Dette gør shopping endnu nemmere efter nye monster online, og giver dig frihed til at eksperimentere og opdage de perfekte proportioner for dig og din partner.

Hvis du kan lide tanken om at flytte over til Vac-U-Lock-systemet, men ikke vil føle, at du har spildt penge på at købe traditionelt fastspændt sexlegetøj, så frygt ikke! Doc Johnson har også skabt en 'Platinum'-version af selen, der er kompatibel med både Vac-U-Lock og sexlegetøj med flared base.

Udvalgte produkter in Strap-ons
Bestsellere
-30%
 KC Strap-On Harness 9 Inch Cock 


DKK:454kr DKK:647kr
Powered by Talex e-handelssystem