ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Jelqing...Virker det?

Sortér produkterne :
-47%
 Titan Gold Penisförstorande Paket 


DKK:398kr DKK:754kr
-31%
 Titan Gel+Kapslar Paket 


DKK:412kr DKK:600kr
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Hvad er Jelqing? Virker det faktisk?

 

Jelqing er en penis-strækøvelse. Det involverer at massere dit penisvæv, strække huden for at skabe "mikrotårer", der ser overfyldte ud, når de heler. Dette får angiveligt din penis til at se længere eller tykkere ud - men gør det faktisk en forskel? Her er hvad du behøver at vide.

Jelqing er en metode, der bruges til naturligt at øge penisstørrelsen ved kun at bruge dine hænder ved hjælp af penisforstørrelsesgel. Det anses for at være en omkostningseffektiv måde at opnå vækst i forhold til penisforstørrelsesanordninger.

Selvom praksisen har vundet opmærksomhed og popularitet i blogs og internetfora i de senere år, er der ingen videnskabelig dokumentation for, at det er en effektiv måde at permanent øge størrelsen af ens penis.

Faktisk kan jelqing i nogle tilfælde faktisk forårsage skade på penis, så det er en god idé at få alle fakta, før du begiver dig ud for at prøve det.

Da jelqing ikke er en videnskabeligt bevist teknik på nuværende tidspunkt, er der ingen officiel standardiseret proces for, hvordan man gør det. Men de fleste websteder og internetfora, der er dedikeret til emnet, skitserer generelt øvelsen som følger:

  1. Start med en næsten (men ikke helt) erigeret penis
  2. Smør penis. Vi vil anbefale at bruge Titan Gel.
  3. Lav "OK"-symbolet med dine fingre, med pegefingeren og tommelfingeren rundt om bunden af penis
  4. Flyt fingrene fra bunden til hovedet af penis, påfør let og konsekvent tryk og træk nedad for at strække penis
  5. Gentag bevægelsen i 5 til 20 minutter, men stop med det samme, hvis penis bliver oprejst, eller der opstår en smertefuld fornemmelse

Fortalere for jelqing mener, at det forstørrer penis ved at skabe mikrotårer i penisvævet, der udvider området, mens de heler. I teorien ville dette være det samme grundlæggende princip bag vægtløftning for at skabe større muskler, men sådan tænkning er sandsynligvis mangelfuld, fordi penis ikke er struktureret som en traditionel muskel.

Det er snarere et organ af glat muskulatur (forskelligt fra skeletmuskler, som biceps), der fyldes med blod for at skabe en erektion. Som sådan reagerer den ikke på samme måde som en anden muskel til at blive fysisk bearbejdet.

Nogle risici ved jelqing omfatter smerter, ømhed og blå mærker på penis, såvel som mulig hudirritation fra gnidning. Strækningerne kan også øge ens risiko for at udvikle Peyronies sygdom (en tilstand karakteriseret ved buede, smertefulde erektioner) eller erektil dysfunktion, fordi man ved et uheld kan skade penis under jelqing og udvikle arvæv eller hærdede plaques, der kan bøje penis som følge heraf.

Alligevel kan nogle mænd være tilbøjelige til at prøve at jelqing, hvis de føler, at deres penis er for lille. Den gode nyhed er, at de fleste mænd, der bekymrer sig om størrelsen, faktisk har en perfekt normal størrelse penis. (Opdag den gennemsnitlige penisstørrelse her.)

I betragtning af risikoen for skader og manglen på videnskabeligt bevis for at understøtte jelqing som en effektiv penisforstørrelsesstrategi, anbefales den ikke i øjeblikket eller godkendt af det meste af det medicinske samfund.

Heldigvis går faktorer som intimitet mellem partnere og teknik ofte meget længere end størrelse, når det kommer til seksuel tilfredsstillelse.

Men hvis du stadig er bekymret for størrelsen af din penis, kan det være en god idé at tale med en autoriseret sexterapeut eller en anden betroet sundhedsudbyder om emnet for at få den følelsesmæssige og medicinske støtte, du har brug for.

Powered by Talex e-handelssystem