ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-31%
Bandex 100Ml
Bandex 100Ml
DKK:115kr DKK:166kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr
-19%
Perfect Breast Enhancer Gel
Perfect Breast Enhancer Gel
DKK:181kr DKK:223kr

Sortér produkterne :
Vis: 
-33%
 Proseed 10 caps 


DKK:115kr DKK:172kr
 CoolMann 40 pcs 


 DKK:250kr
-24%
 Sperm Flood - Mer Sperma 


DKK:320kr DKK:423kr
-11%
 Cumbetter-Mer Sperma 3 burkar 


DKK:1215kr DKK:1361kr
-7%
 Cumbetter-Mer Sperma 2 burkar 


DKK:839kr DKK:907kr
 Cum On - 30 kapslar 


 DKK:223kr
-23%
 Male XL - Penis Förstorare 60 tabs 


DKK:307kr DKK:397kr
Viser 1 til 20 (af 23 produkter)
Søgningen fandt:  1  2  [Næste >>] 
Bestsellere

Produkter til mere sædproduktion

Øge sædproduktionen

At lide af lav sædproduktion er mere almindeligt, end du måske tror, og noget der påvirker mange mænd på et tidspunkt i deres liv. Det er dog let ordnet og intet at skamme sig over.

Hos os finder du flere forskellige kosttilskud, der hjælper dig med at øge sædproduktionen. Du vil også bemærke, at der er flere andre fordele ved at tage kosttilskuddene regelmæssigt, både seksuelle og fysiske.

Hvordan det virker

Kosttilskuddene i vores sortiment bidrager til en øget sædkvalitet og fremskynder samtidig sædproduktionen. Produkterne bidrager også med en positiv effekt på dit fysiske velbefindende og din fertilitet.

Der er mange naturlige stoffer, som fremmer kroppens sædproduktion. Zink er et essentielt mineral, der hjælper kroppen med at hæve testosteronniveauet. Dette fører igen til øget sædproduktion.

C-vitamin og D-vitamin hjælper dig også med at øge sædproduktionen, ligesom for eksempel Ashwagandha, Maca og L-arginin. Safran stimulerer sædmotiliteten, mens Tribulus terrestris forbedrer fertiliteten og sexlysten. I vores sortiment har vi flere forskellige kosttilskud, der indeholder nogle, eller alle, af ovennævnte ingredienser. Du finder også kosttilskud, der kun har 100% naturlige ingredienser.

Mere sperm med kosttilskud

Kosttilskuddene kommer i form af fleksible kapsler, der skal synkes med vand. Du kan tage mellem en og fire kapsler om dagen, normalt en til to gange om dagen. Hvor mange kapsler du skal tage, og hvor ofte, varierer afhængigt af hvilket mærke du foretrækker. Vi har også kosttilskud i form af dråber, der passer til dig, der af en eller anden grund ikke vil eller ikke kan tage kapsler. Uanset om du foretrækker kapsler eller dråber, er det vigtigt, at du ikke overskrider den anbefalede dosis.

Geler og cremer

Til dig, der er tilfreds med din sædproduktion, men gerne vil prøve noget nyt og spændende, har vi for eksempel cremer, der minder om sæd. Den gel-lignende creme er lige velegnet til brug i hjemmet, eller hvis du optager erotiske film. Cremerne er hudvenlige og kan bruges overalt på kroppen.

Andre fordele

Der er flere andre fordele ved at tage et af vores kosttilskud for øget sædproduktion. Du kan blandt andet få mere intense orgasmer, selv efter flere udløsninger.

En anden fordel er, at nogle føler, at båsen bliver hårdere og også holder længere. Kosttilskuddene bidrager også til at forbedre både sædens smag og konsistens. Da kapslerne indeholder mange vitaminer og mineraler, fremmer de også dit generelle helbred, hvilket også har en positiv effekt på din sæd.

 

 

Powered by Talex e-handelssystem