ClickCease
Search icon
search icon log-in-icon
0
Cart icon
Forside Sexlegetøj Sexet lingeri Andre artikler SALG Gode Kjøp billige Guider og Konsumentinfo

Andre sider

Til PleasuredomeForholdPersonvernInfoOm osMærkerShipping og BetalinfoRabat Pleasuredome Black FridayKontakt os
Meny
Meny
Manufacturers
Best Sellers

Den bästa G-punktsguiden

Sortér produkterne :
Vis: 
Viser 1 til 2 (af 2 produkter)
Søgningen fandt:  1 

Hvis du vil stimulere G-punktet, er en vibrator designet til det det perfekte valg. De kaldes normalt G-punktsvibrator Det er lige meget om du allerede ved, at du nyder G-punktsstimuleringen, eller om du vil teste for første gang, det oplagte valg er at købe en G-punktsvibrator. Grundlæggende en vibrator med bøjet ende eller top, som er designet til formålet, altså at nå og stimulere G-punktet.

For at give gode incitamenter er de ofte en smule stivere og bukker ikke, når trykket stiger. Det er også almindeligt med G-punktsstimulatorer, som også stimulerer klitoris på samme tid, og det kan være et godt valg for mange.

Fordi G-punktet er placeret 3-5 cm inde på toppen af den indre skedevæg, så det buede design er optimalt til at lokalisere og stimulere denne erogene zone. Placeringen varierer naturligvis fra person til person, og ikke alle har formået at finde hendes G-punkt. Man kan også sige, at det ikke er en pointe, men mere en bestemt del af skeden

Mens denne guide vil lære dig, hvordan du finder din G Spot, vil mænd også lære meget af at læse den. Jeg vil også forklare den simple grund til, at nogle kvinder har problemer med at finde det. Så hvis du har problemer med at finde din G Spot, så læs hele guiden, og du vil lære, hvordan du finder den og hvorfor du havde problemer med at finde den det i første omgang. Nu til det vigtige spørgsmål...

HVOR ER G-PLETTET?

 

gspot1

Hvis du tjekker diagrammet ovenfor, kan du se, at det er placeret omkring 2-3 tommer (5-7,5 cm) inde i skeden på forvæggen (den side af din skede, der er tættest på din mave) Når du rører ved dit G-punkt, det vil føles lidt anderledes end resten af din vagina. Det skal føles som toppen af din gane i munden, men blødere.

Så det skal føles en smule fordybning, men meget blødt at røre ved. For at finde dit G-punkt med fingrene skal du bare glide håndfladen ned ad maven, mens håndfladen rører ved maven, helt ned til din vagina. Gå derefter ind i din vagina med 1 eller 2 fingre og krøl disse fingre bagud, når de er 2-3 tommer dybt inde i dig. Du skulle nu være i stand til at mærke dit G-punkt på fingerspidserne. Dette diagram nedenfor burde hjælpe:

 

 
gspot
 
 

Pleasuredome har forskellige sortimenter og du kan finde dem her:  G-Spot-stimulatorer (klik her)

Powered by Talex e-handelssystem