ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Venicon for Men

Venicon for Men

Artikkel: E20623
 
DKK:127kr
Antal:

Venicon for Men

Venicon til mænd
Understøtter erektionen
Funktioner:
- Understøtter den seksuelle ydeevne
- Understøtter libido
- Understøtter erektionen
- Understøtter seksualiteten
- Understøtter kroppens energiforsyning

Venicon for Men hjælper med at forbedre den seksuelle præstation på en naturlig måde. Denne unikke formel baseret på urter, vitaminer og mineraler giver en optimal støtte til kroppen.
Det har en positiv effekt på libido, erektionen, udholdenheden og den seksuelle ydeevne.

Hvordan virker produktet?
Disse tabletter indeholder en afbalanceret formulering af naturlige ingredienser, der fremmer den seksuelle lyst og understøtter det fysiske velvære.

Maca Root Powder er velkendt som urte afrodisiakum og sikrer en effektiv seksuel stimulans. Maca indeholder en høj mængde tyrosin og phenylalanin. Disse aminosyrer er en slags indledende fase af neurotransmitterne i hjernen, som har en positiv effekt på seksuel lyst.

Niacin spiller en vigtig rolle i nervesystemets sunde funktion og bidrager til en optimal energiforsyning af kroppen.

Tribulus Terrestris forstærker seksuelle lyster og reflekser og kan have en stimulerende effekt på en øget libido. Sarsaparilla indeholder ""saponiner," funktionen af ​​disse forbindelser er sammenlignelig med funktionen af ​​hormoner. Det er en tonic for en bedre seksuel sundhed. Urten er også med til at regulere en optimal cirkulation af progesteron og testosteron. Begge disse hormoner stimulerer den seksuelle lyst.

Græskarkerner er rige på zink, som er vigtigt for produktionen af ​​testosteron. Testosteron er afgørende for en naturlig seksuel lyst hos både mænd og kvinder.
Nettle Leaf er aktivt involveret i at stimulere den seksuelle lyst, fordi det understøtter et konstant niveau af testosteronkoncentration i kroppen.
Catuaba Bark-ekstrakt virker som et naturligt afrodisiakum. Denne urt stimulerer kønsorganerne og forbedrer frigivelsen af ​​kønshormoner. Sibirisk ginseng, zink og havre understøtter også frigivelsen af ​​kønshormonerne.

Amerikansk ginseng og ingefærrod har en positiv effekt på libido og fysisk præstation.

Muira Puama forbedrer blodcirkulationen i kroppen og også blodgennemstrømningen til kønsorganerne. Cayennepeber og L-arginin stimulerer desuden en optimal blodgennemstrømning til og i kønsorganerne, hvilket understøtter rejsningen og forbedrer den seksuelle ydeevne.

Kola nødder og koffein understøtter kroppens energiforsyning og udholdenhed.
Calcium er et essentielt mineral, som understøtter en sund funktion af musklerne og overførsel af impulser til nerverne.

Indhold 4 tablets

Ingredienser pr. 2 tabletter: fyldstof: E460, 268 mg Maca (Lepidium meyenii), 116 mg Calcium (som calciumcarbonat) (15 % RDA*), 84 mg Catuaba (Erytroxylum catuaba), 84 mg Muira puama (Ptychoides olacoides), Belægning: (HPMC (hydroxypropylmethylcellulose); farve: E172; (bærer: Triacetin); Carnuabawax; Talkum), antiklumpningsmidler: E570, E572, E551, 68 mg L-arginin, Fortykningsmiddel: E468, 50 mg Niacin (som nikotinamid ) (313 % RDA*), 50 mg kolanød (Cola acuminata), 50 mg havre (Avena sativa), 50 mg brændenælde (Urtica dioica), 50 mg græskarfrø, 40 mg cayennepeber (Capsicum annuum), 40 mg Tribulus terrestris ekstrakt, 40 mg ingefær (Zingiber officinale), 34 mg amerikansk ginseng (Panax quinquefolius), 34 mg sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus), 34 mg koreansk ginseng (Panax ginseng), 34 mg Sarsaparilla (Smilax aristolochiifoliaffeine), , 20 mg oksekødekstrakt, 10 mg zink (som zinkgluconat) (100 % RDA*), *RDA = anbefalet daglig mængde.

Anbefalet brug Tag 1 eller 2 tabletter med tilstrækkeligt vand ca. 30 minutter før den ønskede effekt. Tag ikke mere end 2 tabletter inden for 24 timer. Overskrid ikke den anbefalede daglige servering.

Yderligere information Indeholder gluten. Dette er et vitamin-, urte-, mineral- og aminosyrepræparat. Et kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Holde utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner