ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Hot Octopuss - Pulse III Duo
 Hot Octopuss - Pulse III Duo  Hot Octopuss - Pulse III Duo
 Hot Octopuss - Pulse III Duo  Hot Octopuss - Pulse III Duo

Hot Octopuss - Pulse III Duo

Artikkel: E26449
 
DKK:888kr DKK:789kr
Antal:
Anmeldelser: 1

Hot Octopuss - Pulse III Duo

Hvad er PULSE? - aka The Guybrator

Først og fremmest PULSE er en multi-prisvindende mandlig stimulator, der bruger svingninger til at stimulere manden. Dette er PULSEs primære funktion, og hvad adskiller den fra alt legetøj, der er kommet før det.

Ud over at være den næste generation inden for mandlige sexlegetøj, er PULSE III DUO også et revolutionerende legetøj til par. PULSE III DUO er ekstremt alsidig og kan bruges som massager eller som en fantastisk håndfri tilføjelse til forspil.

En yderligere fordel ved PULSE's design er, at manden ikke behøver at have en erektion for at bruge det. På den ene side giver dette brugeren mulighed for at nyde fornemmelsen af ​​at blive hårdt, men på den anden side giver det fantastiske muligheder for mænd, der lider af erektil dysfunktion (ED). I tilfælde af PULSE III DUO kan parret komme tættere på følelsen af ​​at elske end nogensinde før.

Hvad er nyt for PULSE III?
- PULSE III kan nu prale af moderne magnetisk opladning
- PULSE III er 25% mere kraftfuld
- PULSE III inkluderer en turbofunktion - tryk og hold (+) knappen nede for at gå direkte til maksimal effekt
- PULSE III inkluderer en anti-stall-sensor, der driver ekstra strøm til PulsePlate, når du har mest brug for det
- PULSE III DUO leverer nu endnu mere strøm til kvinden, der justeres via fjernbetjening

Introduktion - PULSE III SOLO & PULSE III DUO
Mens PULSE III SOLO er skabt udelukkende til mandlig solo-spil, er PULSE III DUO designet specielt med tanke på par. Selvom den mandlige oplevelse vil være identisk med begge legetøj, har PULSE III DUO en blød vibrerende underside, som kvinden uafhængigt kan styre via fjernbetjening. Begge legetøj er 100% vandtætte og tilbyder fem stimulationstilstande med justerbar intensitet for manden.

PULSE som en solo legetøj til mænd - PULSE III SOLO & PULSE III DUO
År med medicinsk forskning har identificeret, at vibrationer, der anvendes på en meget specifik måde, kan få en mand til at ejakulere ufrivilligt. PULSE har udnyttet denne videnskab gennem sin oscillerende PulsePlate, designet til at levere den mest magtfulde og unikke orgasme, du nogensinde har oplevet.

Som et solo-legetøj kan PULSE bruges på to måder. For det første bliver PULSE, når det bruges med smøremiddel, en revolutionerende næste generations onani. Alternativt er smøremiddelfri, PULSE mere som en statisk stimulator. I dette tilfælde giver PulsePlate stimulering direkte til frenulum. Denne fornemmelse vil være helt anderledes end alt, hvad man har oplevet før: testere har fortalt os, at de har oplevet en mere kraftig og langvarig orgasme, og at det er som at lære at onanere igen.

De to forskellige oplevelser, du får med og uden smøremiddel, betyder, at det at eje PULSE er som at have to legetøj i et.

PULSE som et par legetøj - PULSE III DUO
Båret af ham, nydt af begge, er PULSE III DUO en revolution i parers sexlegetøj. Utroligt sexet og intimt, PULSE III DUO er en unik håndfri oplevelse, der giver dig frihed til at fokusere fuldstændigt på hinanden.

Nyd de mest fantastiske samtidige orgasmer: PULSE III DUO vil gøre forspil til hovedbegivenheden. Sjov, unik og utrolig sensuel, PULSE III DUO med sin bløde silikone underside og fjernbetjening kan bruges fra slap eller oprejst, under forspil og endda under lav penetration og i adskillige positioner.

Hvad er PulsePlate-teknologi?
PulsePlate-teknologi er det patenterede system, som PULSE bruger til at levere svingninger med høj amplitude i stedet for vibrationer med lav amplitude.

Medicinsk forskning har identificeret, at svingninger anvendt på en meget specifik måde kan skabe utroligt dybe og kraftige orgasmer for en mand. PULSE har udnyttet denne videnskab gennem sin PulsePlate.

Oscillatorer er almindelige steder i den videnskabelige verden; PULSE er dog den første, der bringer denne teknologi til det bredere mandlige marked for sexlegetøj. I modsætning til vibratorer leverer PULSE kraftige og dybe bølger med høj amplitude direkte til mandens mest følsomme område, hans frenulum.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner