ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Phiero Woman Pheromone
 Phiero Woman Pheromone  Phiero Woman Pheromone
 Phiero Woman Pheromone  

Phiero Woman Pheromone

Artikkel: PhieroWoman
 
DKK:307kr
Antal:

Phiero Woman Pheromone

FÅ FLERE MÆND TILTRÆKKET AF DIG, MAKSIMER DIN ATTRAKTIVITET

PHIERO WOMAN er den mest effektive feromon-cologne til at tiltrække mænd takket være dens eksklusive kraftformel, dens kvalitet og dens uforlignelige duft.

OPDAG DE UTROLIGE FORDELE VED PHIERO WOMAN FRA DEN FØRSTE ANSØGNING.

Du vil øge din seksuelle selvtillid og selvværd
Mænd vil være mere tiltrukket af dig.
Det vil øge din selvtillid i sengen.
Du vil få en fordel i forhold til de andre kvinder.
Din personlige tiltrækningskraft vil øges

Takket være den forbedrede, patenterede formel fra Phiero kvinde, vil denne nye cologne øge din tiltrækningskraft, din selvtillid betydeligt, du vil forbedre dine seksuelle forhold.

Kun Phiero Woman kan tilbyde en fornyet, eksklusiv, 100 % naturlig formel med feromoner i topkvalitet, der giver uovertruffen resultater. Formlen for Phiero Woman indeholder fire feromoner, hvilket maksimerer resultaterne som intet andet produkt af denne art, da jo højere antal feromoner, jo flere chancer for at få succes.

Denne cologne er lavet med 4 forskellige feromoner og er blevet grundigt undersøgt for at booste og supplere hinanden for at give hidtil usete resultater.

Med Phiero Woman vil du genvinde dit selvværd og selvtillid.

Mange kvinder føler sig ikke smukke eller attraktive for mænd. De oplever en ægte panik, når de kommer i nærheden af ​​en mand, og selv en simpel samtale med en er en sand tortur.

Takket være Phiero Woman kan enhver kvinde føle sig sikker på hans muligheder for at være attraktiv og interessant for det modsatte køn uden selv at prøve.

Hvad er feromoner, og hvad er de til?
Feromoner er naturlige kemiske stoffer adskilt af vores egen organisme (ligesom det sker hos mange andre arter i dyreriget) beregnet til at tiltrække det modsatte køn gennem en lugtstimulering af sanserne. For at gøre det gengiver Phiero Woman feromonen cologne disse lugte nøjagtigt, så mænd føler sig mere tiltrukket og interesseret i dig.

Virker feromon cologne virkelig?
Ja, feromon-colognes, udover deres behagelige, berusende duft vil få mænd til at føle sig tiltrukket af dig.

Feromoner indeholdt i disse colognes afgiver en duft, der flyder i luften og kan fanges af alle i nærheden af ​​os. Feromonernes rolle er afgørende i forhold til seksuel kommunikation.

Hvordan skal jeg bruge Phiero Woman?
Phiero Woman pheromone cologne skal bruges ligesom enhver anden cologne. Påfør det lige på huden, på din hals, håndled eller bag dine ører. En eller to påføringer på nogen af ​​disse dele af kroppen vil være nok, og husk, at påføring af mere cologne ikke vil øge effektiviteten af ​​Phiero Woman. Husk også, at det kun er til ekstern brug, og du må ikke indtage det eller påføre det på dine øjne eller andre følsomme dele af din krop.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner