ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 COLT Weighted Ring - Large
 COLT Weighted Ring - Large  COLT Weighted Ring - Large

COLT Weighted Ring - Large

Artikkel: 12610
 
DKK:169kr
Antal:

COLT Weighted Ring - Large

De erotiske sexlegetøjsinnovatører hos CalExotics og de mandlige-centreret fornøjelseseksperter hos Colt har indgået et samarbejde om at skabe en linje af sexlegetøj til mænd dedikeret til den maskuline fornøjelsessøgende. Uanset om du er en genert nybegynder eller en erotisk ekspert, er Colt's Weighted Ring her for at hjælpe dig med at forbedre din eventyrlystne side.

Den sensationelt vægtede bold er forbundet med den elastiske, holdbare silikone cock ring dækket i række efter række af spændende højderygge. Vores alsidige penisring er fremragende til alle på ethvert niveau af glæde og dem, der ønsker at forlænge deres fornøjelsesværktøj. Den komfortable mandlige pikring kan bæres for ubesværet at øge længden eller skrue op for varmen med den erotiske ekstraudstyr, der holder dig tæt. Det ikke-porøse, allergivenlige materiale parrer perfekt med dine foretrukne vandbaserede smøremidler. Fås i store.

COLT Studio Group deler sin unikke vision om den maskuline mand med verden gennem fotografisk, film, video og en bred vifte af all-mandlige produkter. COLT Studio Group fejrer maskulinitetens erotiske appel. Det mest betroede navn i mandlige erotiske produkter er COLT. Hvis Look er maskulin, navnet er COLT!

Diameter: Ø 3,25 cm - 1,25 tommer

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel