ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 YESforLOV - Lubricant Unlimited Freshness 100 ml

YESforLOV - Lubricant Unlimited Freshness 100 ml

Artikkel: E26496
 
DKK:219kr
Antal:

YESforLOV - Lubricant Unlimited Freshness 100 ml

Dette smøremiddel er dermatologisk testet, CE-mærket og venligt mod din hud.

Intens friskhed. I længere tid, mere behagelig elskov. (Gør dig klar til klimaks ...)

YESforLOV Unlimited Freshness Unisex Lubricant producerer en stimulerende og ophidsende fornemmelse i enhver elskovssituation, samtidig med at den naturligt udvider mandlig præstation. Dette vandbaserede smøremiddel er designet til at være venligt mod huden og slimhinderne. Med sin ikke klæbrige, men langvarige formel tilbyder den det ultimative inden for diskretion.

FOR EN INTENS ELSKOVSOPLEVELSE
YESforLOV Unlimited Friskhed Unisex Smøremiddel er velegnet til alle elskovssituationer. Dette vandbaserede anal- og vaginalsmøremiddel bringer ekstra glæde ind i soveværelset, hvilket øger ophidselse og udvider ydeevnen.

DET ULTIMATIVE INDEN FOR FORNØJELSE
YESforLOV Unlimited Friskhed Unisex Smøremiddel indeholder mentol og menthyllaktat. Disse to ingredienser producerer en naturlig, stimulerende følelse af friskhed i disse intime øjeblikke. Dette smøremiddel giver ekstra glæde og total frihed for begge parter, i enhver position, med eller uden kondomer eller sexlegetøj.
YesforLOV Unlimited Freshness Unisex Lubricant er stimulerende, men diskret, og det er et vandbaseret, ikke-klæbrigt smøremiddel med hyaluronsyre for en langvarig effekt. Når den er påført, leverer dens silikonefri formel diskret, subtil, men alligevel uhæmmet fornøjelse under både vaginal og anal penetration - så giv frie tøjler til din kreativitet.

VENLIG MOD DIN HUD
YESforLOV Unlimited Friskhed Unisex Smøremiddel er lugtfrit, venligt mod huden og slimhinderne (ISO 10993-5 og ISO 10993-10 standarder) og velegnet til alle seksualiteter. Det er kompatibelt med både sexlegetøj og kondomer (NF S97-034 standard).

YESforLOV Unlimited Friskhed Unisex Smøremiddel er et vandbaseret smøremiddel testet efter gynækologiske standarder. Dens pH-neutrale, allergivenlige formel er designet til at minimere reaktioner.

100 ml

 

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner