ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Satisfyer - Pro 2 Vibration
 Satisfyer - Pro 2 Vibration  

Satisfyer - Pro 2 Vibration

Artikkel: E28578
 
DKK:361kr
Antal:

Satisfyer - Pro 2 Vibration

Opkald til alle elskere af livsstil, legetøj og sensualitet: trykbølger og vibrationer i et legetøj? Ja VENLIGST! Den nye Satisfyer Pro 2 Vibration vil gøre alle dine drømme om lyst til virkelighed: Hvis den dybt stimulerende Airpulse-teknologi fra Pro 2s tidligere version bragte dig til uforglemmeligt intense orgasmer, så hold fast, fordi den nye, ekstra vibrationsfunktion af dens efterfølger vil katapultere dig direkte til cloud 9 eller måske 9000! Den tredje generation af Satisfyer Pro 2 får en magisk 'vibrations' opgradering.

Dens tidligere stil med klitorisstimulering gennem intense pulsationer, populær over hele verden, er nu blevet kombineret med ekstremt erotiske vibrationer, der sætter kanten af ​​det pålagte hoved i glædelig bevægelse.

Den hudvenlige ring lavet af medicinsk silikone omslutter din nydelsesperle og kærtegner det indre område med 11 forskellige berøringsfrie trykbølgerintensitetsindstillinger. I mellemtiden får et separat sæt kontrolelementer den ydre ring til at vibrere omkring din klitoris i 10 intensitetsindstillinger. Resultatet? Ren ekstase - din klitoris ville synge med glæde, hvis det kunne!

Designet af den nye Satisfyer Pro 2 Vibration kombinerer det sædvanlige raffinerede rosaguld i mat finish med en ny, slank form, der scorer point takket være ergonomiske bump og kurver. Mens denne smukke giver giver perfekt plads i din hånd, kærtegner de to funktioner i det brede lægehoved din kærlighedsperle intenst.

Men takket være den hviskende motor er den eneste opmærksomhed, den tiltrækker, din. Den vandtætte finish (IPX7) betyder, at den også er din perfekte følgesvend til sensuelle fornøjelser i brusebadet eller badekarret. Under vandet er den prikkende fornemmelse endnu mere intens!

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner