ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Satisfyer Pro 4 Couples
 Satisfyer Pro 4 Couples  Satisfyer Pro 4 Couples
 Satisfyer Pro 4 Couples  Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer Pro 4 Couples

Artikkel: E27977
 
DKK:354kr
Antal:

Satisfyer Pro 4 Couples

Tid til uforglemmelige højdepunkter åbner Satisfyer Pro 4 Couples en ny verden af ​​erotiske spil. Inspireret af klassiske vibratorer, bæres den under samleje og stimulerer begge partnere samtidigt. Men denne fornøjelsesgivende legekammerat har mere at byde på end blot en forførende følelse af tæthed, spændende vibrationer og en pirrende G-spotmassage: i den typiske stil af Satisfyer-familien stimulerer den kvindens klitoris berøringsfri gennem trykbølger og giver dybere stimulering, der fører til flere orgasmer. Glæde garanteret!

Et højdepunkt blandt højdepunkter!
Den ergonomiske form og det silkebløde silikoneovertræk på Pro 4 Couples sikrer, at det sidder behageligt i din hånd. Når det fristende design har forført dig, vil du være på vej til at dele samtidig ekstase. Den smallere skaft bæres i vagina og tilbyder 10 kraftige vibrationsindstillinger, som stimulerer både penis og vagina under sex. Mens han nyder følelsen af ​​ekstra tæthed omkring sin penis, nyder hun det sensuelle pres på hendes G-punkt. På samme tid forbliver en del af den U-formede vibrator udenfor og forkæler hendes klitoris med forrykende trykbølger, der genskaber fornemmelsen af ​​oral stimulering. Det forførende samspil mellem tryk og sugning har 11 indstillinger, der sikrer en uforglemmelig sensuel oplevelse. Den runde silikoneudstyr omslutter din klitoris, når du bringes til et berøringsfrit klimaks.

De intuitive kontroller giver dig mulighed for at styre vibrations- og trykbølgeindstillingerne separat, hvilket resulterer i utallige mulige kombinationer. Satisfyer Pro 4-parene er også ekstremt stille, selvom det godt kan lokke et par lyde ud af dig! Den vandtætte finish betyder, at den også er den ideelle badekammerat, der inviterer dig til at nyde sensuelle fornøjelser i badet eller badet.

Materiale og pleje
Det udskiftelige, hudvenlige silikontilbehør til denne Satisfyer-model er praktisk og ovalt. Den friktionsfri overflade af ringen omslutter din kærlighedsperle tæt og kunstnerisk. Forstærk dine fornøjelsesoplevelser yderligere ved at bruge et vandbaseret smøremiddel. Det integrerede genopladelige batteri i Satisfyer Pro 4 Couples tilbyder miljøvenlig genopladning. Hvis du vil oplade dit legetøj via et netstik, kan det magnetiske USB-kabel (inkluderet) suppleres med et standard 5V-stik. Den hudvenlige silikone er ekstremt nem at rengøre. Vask bare legetøjet med lunkent vand og lidt sæbe. Vedhæftningen er også let aftagelig. Afslut med et par sprayer af desinfektionsmiddellegetøjsrenser for at sikre særlig grundig hygiejne.

- Trykbølger og vibrationer
- En verdens første: Det must-have for par
- Separat kontrollerbare indstillinger
- 2 kraftige motorer.
- Vandtæt
- Genopladeligt USB-opladerkabel inkluderet

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner