ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Her Royal Harness Me2 Thumper
 Her Royal Harness Me2 Thumper  Her Royal Harness Me2 Thumper
 Her Royal Harness Me2 Thumper  Her Royal Harness Me2 Thumper

Her Royal Harness Me2 Thumper

Artikkel: 12869
 
DKK:710kr
Antal:
Her Royal Harness Me2 Thumper

Her Royal Harness ME2 Thumper er skabt til gensidig tilfredshed med dybe dunkende pulsationer, gyrating vibrationer og to kraftfulde motorer pakket ind i en sensuelt kontureret pakke. Den buede aksel, tickler base og 2 kraftige vibrationsmotorer placeret i akslen og basen for at skabe en fornøjelse paradis for to med hver brug. Mærk varmen stige, mens glædesryggene driller dig med 10 uafhængige vibrationsfunktioner, mens de 10 uafhængige funktioner i dunkende pulsering leverer intens G-spotstimulation til hende.

Den alsidige form og det dobbelte motordesign giver overbærende og kreativ fornøjelsesspil. Den alsidige vibratorform og kurvede base giver dig mulighed for at glide denne sonde ind i din yndlingssele til håndfri leg. Brug de nemme berøringsknapknapper til at flimre gennem 10 intense vibrationsfunktioner og 10 funktioner med dunkende. Genoplad den førsteklasses silikonemassageapparat på 2,5 timer med det medfølgende USB-opladningskabel for at nyde 40 minutters højhastighedsstimulation eller 2 timers vibrationer med lav hastighed. De tykke, holdbare silikonestropper er fuldt justerbare, kan fjernes og passer op til en 52" talje (132 cm) med masser af ekstra stræk.

Mens den nemme knap styrer intensiteten, og den buttede sonde giver dig den stimulering, du ønsker, husker den integrerede tilstand af den nyeste hukommelseschip, hvordan du kan lide det ved at starte på den sidste anvendte funktion. Den selvlukkende ladeport og næsten sømløse krop giver dig mulighed for at blive dampende ind og ud af vandet med denne vandtætte sonde. Den allergivenlige premium silikone er kropssikker, upåvirket og phthalat fri til at holde dig mest følsomme pletter, glade og sunde.

Samlet længde Talje justere op til 132 cm / 52 tommer, 14 x 3,75 cm / 5,5 x 1,5 tommer (sonde), 8,25 x 6,25 cm / 3,25 x 2,5 tommer (base)
Påkrævede batterier USB genopladelige
Vibrationstilstande: 10
Hastighedstilstande: 10
Vandtæt: Ja
Bodysafe: Ja
Materiale: Silikone (sonde, stropper) Nikkelfri zinklegering (hægter)

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner