ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Power Tabs Strong - 10 kapslar
 Power Tabs Strong - 10 kapslar  

Power Tabs Strong - 10 kapslar

Artikkel: powertabs10
 
DKK:731kr DKK:474kr
Antal:

Power Tabs Strong

Power Tabs™ er et velkendt erektions kosttilskud på markedet, selvom det er på markedet i kort tid, har det vundet enorm popularitet takket være dets effektivitet.

Effekten af tilskuddet aktiveres efter 30 minutter efter indtagelse af kapslen. Den maksimale effekt opnås efter 60 minutter og kan opretholde en stærk erektion i op til 24 timer. For at fremkalde en stærk erektion har du brug for seksuel stimulering, så du ikke behøver at bekymre dig om en konstant trættende erektion i 24 timer. Takket være en speciel handling garanterer Power Tabs™, at du vil have flere samleje på en nat! Alt sammen takket være ingredienserne, der sikrer maksimal regenerering!

Takket være innovative løsninger blev Power Tabs™ skabt på basis af kendte ingredienser, men i innovativ form og med hidtil usete proportioner, som sikrer, at du får en erektion på højeste niveau.

  L-arginin
L-arginin - bidrager til stigningen i produktionen af nitrogenoxid i kroppen, samt reducerer spændingen af væggene i blodkarrene. Begge faktorer tillader blodet at flyde mere frit i penis. Øget sædproduktion og sædmotilitet bidrager til en mere intens erektion.


Ginseng rod
Ginseng rod - systematisk indtaget, permanent øger libido. Det intensiverer strømmen af blod til de seksuelle organer, takket være hvilket det er muligt at opnå en endnu større erektion. På grund af indholdet af en stor mængde vitaminer sænker det niveauet af kolesterol og triglycerider og forhindrer dermed aterosklerotiske sygdomme.

Maca rod
Maca - takket være de phytosteroler, den indeholder, øger den blodtilførslen til kønsorganerne, som et resultat af, at penis forlænges og hærder, og bliver endnu mere følsom over for berøring.

Selen
Selen – øger kroppens effektivitet.

Zink
Zink - giver dig mulighed for at opretholde det korrekte niveau af testosteron.

Guarana
Guarana - øger kroppens effektivitet, påvirker centralnervesystemet.

Power Tabs™ har fuld dokumentation og sikrer den højeste kvalitet til den bedste pris.

Power Tabs™ er underlagt mange kontroller og har alle de nødvendige dokumenter og certifikater, inklusive meddelelse til GIS, EFSA og US certifikatet. De er produceret i overensstemmelse med GHP og GMP, mens de opretholder standarderne HAACP ISO 22000.

Kosttilskudd.  Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdom eller helsetilstand, og er ikke en erstatning for et sunt kosthold.   Ikke overskrid anbefalt inntak.   Effekten av dette produktet varierer i hver enkelt og et distinkt resultat kan aldri bli Guarranteed.   Oppbevar på et kjølig tørt sted.  Hold utilgjengelig for barn. 

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner