ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penisförstorare

Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penisförstorare

Artikkel: 92554solo
 
DKK:230kr
Antal:
Anmeldelser: 1

Big Boy Golden XXL - 45 tabs-Penis enlager

FrBig Boy Golden XXL
Stimulerer de mandlige kønsorganer og den seksuelle kraft
Funktioner:
- Stimulerer de mandlige kønsorganer
- Forbedrer hormonaktiviteten
- Stimulerer den seksuelle kraft

Big Boy Golden XXL stimulerer de mandlige kønsorganer. Disse unikke tabletter indeholder en afbalanceret blanding af ingredienser, som er specielt udvalgt til at forstærke maskuliniteten.

Blodgennemstrømningen til og i penis vil forbedres, hvilket optimerer størrelsen af ​​erektionen. Udover det indeholder Big Boy Golden XXL også flere aktive ingredienser, der fremmer kraften, lysten, styrken og libido.

Hvordan virker produktet?

Big Boy Golden XXL har aktive ingredienser, der stimulerer produktionen af ​​testosteron. Højere niveauer af testosteron bidrager til fysisk styrke, energi og libido. Dette har en positiv effekt på at opnå og vedligeholde en erektion.

Sibirisk ginseng hjælper med at regulere frigivelsen af ​​seksuelle hormoner og forbedrer seksuelle lyster for at understøtte libido.

L-arginin er en aminosyre, som afspænder musklerne og fremmer blodgennemstrømningen til de mandlige kønsorganer.

Muira Puama forbedrer også blodcirkulationen i kroppen og bidrager dermed til en forbedret blodgennemstrømning til de mandlige kønsorganer og penis. Penis vil blive optimeret i størrelse, fordi blodgennemstrømningen er optimalt stimuleret.

Savpalme er en urt, som er kendt for sin positive effekt på prostatafunktionen og den seksuelle kraft. Calcium er afgørende for den korrekte funktion af nerver og muskler.

Indhold 45 tablets

Ingredienser pr. 2 tabletter: 400 mg sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus); 210 mg Calcium (Calciumcarbonat) (26% RDA*); fyldstof: E460; 200 mg L-arginin; 150 mg muira puama (ptychopetalum olacoides); 100 mg Savpalme (Serenoa repens); antiklumpningsmiddel: E570, E466; belægningsmidler: Hydroxypropylmethylcellulose; antiklumpningsmidler: E551, E470b.
*RDA = anbefalet daglig tilførsel.

Anbefalet brug Tag en gang dagligt 2 tabletter med tilstrækkeligt vand. Overskrid ikke den anbefalede daglige servering.

Yderligere information Dette er et urte-, mineral- og aminosyrepræparat. Et kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Holde utilgængeligt for børn. Opbevares på et køligt, tørt sted.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

I tillæg (danskt ä) til dette produkt anbefaler vi følgende produkter:
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner