ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain
 Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain  Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain
 Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain  

Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain

Artikkel: E25465
 
DKK:500kr
Antal:

Fifty Shades of Grey - Over the Bed Cross Restrain

Udforsk nye stilarter bondage lege med denne Over the Bed Cross tilbageholdenhed, som gør det muligt ankel og håndled manchetter, der skal placeres både lodret og vandret. Et deluxe nyt spin på et klassisk fastholdelsessystem, inspireret af Fifty Shades of Grey-bøgerne.

"Jeg er nøgen og lænket, spredt-eagled på en stor fire-plakat seng." - Ana Steele

Ubevogtet sårbarhed eller spread-eagled eksponering? Valget er den dominerende's, da de arrangerer manchetter for maksimal spænding. Dobbelt op det sjove igen ved at sikre den underdanige på deres front - den alsidige tilbageholdenhed giver mulighed for en bred vifte af positioner.

Kvaliteten håndled og ankel manchetter har en blød satin ydre, med indersiden foret med imiteret pels for en virkelig behagelig oplevelse. Cuffrne er fastgjort af sikker, justerbar velcro og er enkle for en partner at fastgøre og fjerne, men giver alligevel et meget effektivt fastholdelsesværktøj til bæreren.

Fastholdelsesanordningen er nem at sætte op og kræver ingen værktøjer til montering, bare en dobbeltseng af enhver størrelse. Placer de sorte stropper i et diagonalt kryds oven på din madras med håndled og ankel manchetter på hvert hjørne. Før de tynde grå stropper rundt om hovedet og foden af madrassen, og sørg for, at de 2 D-ringe forbliver på toppen. Før stropperne gennem D-ringene og stram dem.

En del af Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection godkendt af forfatteren E L James. Leveres med en Fifty Shades of Grey mærkevarer bind for øjnene og dørbøjle, denne seng fastholdelsesanordning sæt har alt hvad du behøver for spændende soveværelse bondage spille.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner