ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Cock Ring & Stretcher
 Cock Ring & Stretcher  Cock Ring & Stretcher

Cock Ring & Stretcher

Artikkel: 21508
 
DKK:176kr
Antal:
Mr. Big Cock Ring & Stretcher

Når du vil være større, hårdere og vare længere, er Mr. Big Cock Ring og Ball Stretcher det perfekte valg til at levere store tidsresultater! Skub din pakke ud til sit maksimale potentiale, og nyd en supertæt trækkraft på dine kugler, mens du forbliver stivere og tykkere end nogensinde før. Kuglebåren trækker ned på dine testikler og forhindrer dem i at trække sig opad, forsinke ejakulation og forlænge sjovet. Dine svulmende kugler vil svinge mellem dine ben og føles fantastiske, mens den elastiske ring klemmes ned for at give dig den ekstra kant.

Denne komfortable sele er lavet af vores kropssikre, silkebløde Elite-silikone og er designet til maksimal ydelse og stenhårde erektioner! Klimakser bliver aldrig de samme igen, når du har denne ring på! Du vil nyde store, hængende bolde, bankende erektioner, øget udholdenhed og eksplosive ejakulationer. Tag fat i Easy-Grip ™ -tappen, og træk først dine kugler gennem bundringen, stræk derefter den øverste ring og skub den helt til bunden af ​​din skaft. Ringen kan bæres under dit tøj for at sikre, at du altid er klar til handling.

Den ftalatfrie, latexfri Elite-silikone kan nydes i fuld tillid med vandbaserede smøremidler. Oprydning er et øjeblik efter det sjove med legetøjsrenser og varmt vand. Brug masser af fugt til et ekstra vådt og vildt møde!

Cockring Diameter: 1,3 "(3,3 cm)
Kuglebårediameter: 3 cm

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner