ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Ultimate Milker
 Ultimate Milker  Ultimate Milker
 Ultimate Milker  Ultimate Milker

Ultimate Milker

Artikkel: 22370
 
DKK:866kr
Antal:
Ultimate Milker

Vi introducerer den første af sin slags milker-onani-teknologi designet til fuldt ud at omgive din skaft med klemmende, gyratorisk stimulering for den ultimative selvglædeoplevelse! Et gennemsigtigt vindue giver dig mulighed for at se handlingen, da hver tomme af din pik melkes igen og igen med 10 roterende, gyrating-funktioner plus 5 aktive hastighedsniveauer, alle drevet af en praktisk genopladelig motor. Den interne multi-ribbet TPE-ærme er foret med utrolig tilfredsstillende strukturer for at forbedre rotationsglæde og har en lukket ende for yderligere at intensivere naturlig sugning. For at nyde fuldautomatisk rotations onani skal du blot trykke på knappen for at starte aktiv malkekraft. Sexede, åndende stønn kan også aktiveres for intensiveret erotisk spænding! Udforsk dine muligheder!

Den robuste udvendige taske med en justerbar, låsende sugekop kan indstilles til din foretrukne håndfri position eller fjerne det indvendige TPE-ærme for håndholdt fornøjelse. Rotation Milker Masturbation Technology - Avanceret teknologi giver mulighed for ultimativ spiralering, malkestimulering. Tilpas din kraft - Udforsk 10 roterende funktioner plus 5 aktive hastighedsniveauer. Højdrevet motor - Den ultrastærke motor giver kraftige, behagelige omdrejninger. Sexet stønn - Forøg din onani-oplevelse med åndedræt stønn af fornøjelse via de GRATIS inkluderede ørepropper. Låsning af opbevaringshætte - Holder TPE-ærmet tæt beskyttet for optimal opbevaring. Aftagelig blød og elastisk ærme - Den superstrækbare og bløde ærme har en smidig vagina og er foret med rækker og rækker af stimulerende fornøjelsesknuder. Varmes behageligt op til din kropstemperatur og kan tages ud for solo sjov og nem rengøring.

Transparent Window - Det klare, holdbare vindue giver dig mulighed for at se dig selv nyde den bedste onani oplevelse hver gang! Genopladelig USB - Klar når du er! Let og bekvemt genopladeligt med den medfølgende opladningsledning, der giver timevis af nydelse. Aftagelig og justerbar låsekugle - Intens kraftig sugekop tillader fastgørelse til syge på næsten alle flade overflader med et innovativt vridbart låsedesign for en ekstra styrkeforbindelse. Hjælp til erektil dysfunktion - Regelmæssig onani styrker bækkenbundsmusklerne og hjælper med at forhindre erektil dysfunktion (ED) hos mænd. Kantning, praksis med forsætlig forsinkelse af orgasme, kan opbygge seksuel udholdenhed og kan hjælpe med ED ved at tilskynde til sund blodgennemstrømning til penis.

Plejeinstruktioner: Genopladelig via den medfølgende USB-ledning. Bøsningen er aftagelig for nem rengøring. Oprydning er et øjeblik efter det sjove med Opdater legetøjsrenser og varmt vand. Nedsænk ikke PDX Elite Ultimate Milker i vand. Brug om ønsket en vandbaseret lotion som Moist med dette produkt. Hurtig start guide: ON / OFF - Tryk på tænd / sluk-knappen i 3 sekunder for at starte strømmen. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede i 3 sekunder for at slukke. Malkermasturbation - For at kontrollere malkemasturbation skal du trykke på tænd / sluk-knappen igen for at gå gennem 10 funktioner i gyratorisk stimulation. Forøg / formindsk hastighed - Tryk på +/- knapperne for at bladre gennem 5 intensitetsniveauer. Aktivér lyd - Tryk på højttalerknappen for at starte sexet stønn, når jack-pin-hovedtelefoner er sat i Ultimate Milker's base. (Hovedtelefoner er inkluderet.)

Samlet længde: 10,5 x 3,25 tommer - 26,9 x 8,4 cm
Diameter: Ø 2,75 tommer - 7,1 cm
Vibrationstilstande: 10
Hastighedstilstande: 5
Materiale: ABS plast, termoplastisk gummi (TPR)
Nødvendige batterier: USB genopladeligt
Sugekop: Ja

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner