ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Talk Dirty Rotobator
 Talk Dirty Rotobator  Talk Dirty Rotobator
 Talk Dirty Rotobator  Talk Dirty Rotobator

Talk Dirty Rotobator

Artikkel: 22365
 
DKK:766kr DKK:638kr
Antal:

Talk Dirty Rotobator

Oplev ægte innovation inden for onani! PDX ELITE Talk Dirty Rotobator har sexet snak, åndedrænende stønn og enestående stimulerende rotation, alt sammen i et kompakt design. Tilføjelse af elementet af forførende lyde tilføjer intens fornøjelse til hver onani-session, og det praktiske hovedtelefonstik giver dig mulighed for at lytte privat. Talk Dirty Rotobator har en avanceret rotationsmekanisme, der ombryder de følsomme områder på din øvre aksel. Den smidige åbning passer nøjagtigt, og med hver automatiserede revolution driller den superbløde TPR-ærme små kildrere, venligst og drej rundt med et enkelt tryk på en knap. Det håndholdte design er perfekt til rejser og opbevaring.

Funktioner: ROTATION - Denne fuldautomatiske onani har 7 spændende rotationsmønstre at vælge imellem. TALING & MOANING - Suggestive sex talk giver en stærkt erotisk sensuel oplevelse. 3 KNAPBETJENING - Styr din ultimative fornøjelse med et tryk på en knap. USB OPLADelig - Klar når du er! Let og bekvemt genopladeligt og tilbyder timers nydelse. Hver PDX ELITE Talk Dirty Rotobator inkluderer et USB-kabel til nem opladning. Hovedtelefonstik - Lyt privat ved at sætte dine hovedtelefoner i bunden. EZ GRIP - Håndtag Det ergonomiske design har en mat overflade og tynde riller, der giver et solidt greb. SIMPEL 3 KNAPFUNKTION - En ultrastærk genopladelig motor giver stemme- og rotationskontrol. SPINNING ACTION - Funktioner 7 tilfredsstillende rotationsmønstre i to retninger. RALISTISK TOPPER - Smidige læber krammer din skaft tæt.

Brugsinstruktioner: TÆND / SLUK: Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede for at starte strømmen. Tryk og hold nede for at slukke. ROTATION: Tryk og hold på rotationsknappen for at tænde rotation. Tryk igen for at bladre gennem 7 rotationsmønstre, herunder omvendte rotationsmuligheder. LYD: Tryk og hold på højttalerikonet for at starte stemmefunktion.

Plejeinstruktioner: Genopladeligt via det medfølgende USB-kabel. Oprydning er et øjeblik efter det sjove med Opdater legetøjsrenser og varmt vand. Det indvendige ærme er aftageligt for nem rengøring.

Samlet længde: 9,5 tommer - 24,1 cm
Diameter: Ø 3,25 tommer - 8,3 cm
Indsættelig længde: 4 tommer - 10,2 cm
Materiale: Termoplastisk gummi (TPR). ABS plast
Nødvendige batterier: USB genopladeligt


Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner