ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Adv Silicone Pump Sleeve
 Adv Silicone Pump Sleeve  Adv Silicone Pump Sleeve

Adv Silicone Pump Sleeve

Artikkel: 12578gra
 
DKK:89kr
Antal:

Adv Silicone Pump Sleeve

Nyd en pumpeoplevelse med ekstrem komfort og beskyttelse, og tilføj Advanced Silicone Pump Sleeve til din yndlingspumpe. Dette fleksible, strækbare og beskyttende ærme fjerner ubehageligt sug for en fuldstændig luksuriøs oplevelse.

Penispumper virker ved at bruge sug til at skabe en lufttæt forsegling omkring din penis. Pumping fører til øget tryk og blodgennemstrømning i din penis; på kort sigt resulterer dette i erektioner, der er sværere end nogensinde. På lang sigt fremmer pumpning vækst i både længde og bredde, så du kan imponere dine elskere og øge din selvtillid i soveværelset.

Disse kraftige ringe er det optimale valg for seriøse pumpere. Denne pumpemanchet passer til cylindre, der måler op til 3 tommer eller 7,5 centimeter i diameter. Doughnut-sleevet er lavet af premium silikone af høj kvalitet for at give dig den behagelige sugeoplevelse, du har ønsket dig. Bare sæt den på bunden af ​​din yndlingsenheds cylinder for ekstra komfort og beskyttelse. Ren silikone giver den ultimative strækbare og holdbare ring, der passer til en række forskellige cylinderstørrelser. Denne universelle sleeve er kropssikker og uparfumeret for din ro i sindet og tager din pumpesession til nye niveauer af fornøjelse. 3-tommer gange 1,25-tommer pumpehylster er lige, hvad du behøver for at gøre din pumpning mere tilfredsstillende og behagelig end nogensinde før.

Diameter: 3,75 til 7,5 cm
Materiale: Silikone

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner