ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

Lingerie til kvinder

 Lingerie kvinnor-women-Pleasuredome

Forskellen mellem undertøj og undertøj


Ordene lingeri og lingeri bruges undertiden synonymt, men der er nogle forskelle mellem de to. Teknisk set er alt lingeri også undertøj, men ikke alt lingeri er lingeri. Undertøj bæres, fordi det er praktisk og behageligt for begge køn, mens lingeri normalt bæres af kvinder, fordi det er attraktivt. Hos Pleasuredome har vi selvfølgelig også undertøj til mænd. Almindeligt undertøj er normalt billigere end lingeri, og de har eksisteret meget længere.

Undertøj betragtes som en type beklædningsgenstand, der bæres tættest på huden under en persons tøj. Disse undertøj har flere funktioner. De hjælper med at holde en persons overtøj rent ved at absorbere sved og olier fra huden. De kan også hjælpe med at holde en person varm i kolde klimaer, og de tilbyder ofte en form for støtte.

Mænd kan normalt vælge mellem et par forskellige typer undertøj. Boxershorts og underbukser er de mest almindelige muligheder sammen med boxershorts, en hybrid af disse to. Her hos os på Pleasurdome er der flere muligheder for mænd. Almindelig lingeri tilbyder normalt en vis støtte til de mandlige kønsorganer, det er ikke altid tilfældet med lingeri til mænd. Kvinder kan vælge både stilfuld lingeri og sexet lingeri i form af bikinier, trusser, stringtanga og bh'er, der giver støtte til brysterne.

 

 Babydoll and Chemise
Babydoll and Chemise

 Kappe
Kappe

 Strømpebånd Lingerie
Strømpebånd Lingerie

Udvalgte produkter in Lingerie til kvinder
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner