ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Sexagon Enhancer 2
 Sexagon Enhancer 2  Sexagon Enhancer 2

Sexagon Enhancer 2

Artikkel: 12697
 
DKK:136kr
Antal:
Sexagon Enhancer 2

Superstørr din erektion, fornøjelse og ydeevne med Sexagon Enhancer 2. Den brugervenlige, superstrækbare erektionsforstærker giver behagelig støtte til øget omkreds, øget følsomhed og udvidet orgasmisk tilfredshed. Skub simpelthen den teksturerede, fornøjelsesnubberede forstærker over den oprejste penis, og nyd den imponerende ophidselse, stimulering og penetrationsekstase. Den unikke forstærker er lavet af uparfumeret, TPE og har donutformdesign, der er dækket med teksturerede teasere og erotiske fornøjelsesnubber. Den diskrete erektionsforstærker strækker sig for at give en behagelig og sikker pasform, uanset din størrelse.

Den eksotiske konturerings ringes interne gribere sikrer, at din støtte forbliver på plads, mens du nyder pirrende stimulering og uforglemmelige eksplosioner. For at øge følsomheden og for at udvide din intime fornøjelse yderligere skal du altid bruge en kvalitetssmøremiddel med dette legetøj. Fantastisk for første gang og erfarne brugere, den brugervenlige erektionsforstærker maksimerer ydeevnen tilfredshed hver gang. Den bløde og elastiske forstærker øger omkredsen og giver al den støtte, du har brug for til udvidede sensuelle møder.

For ubegrænset udforskning af selvtilfredshed, skub forstærkeren hen over den oprejste penis i starten af ​​ophidselse og stimuleringsspil. Ringen er designet til superstørrelse af din erektion og øger din klimaksglæde. Rengør den sanselige forstærker før og efter hver brug i varmt sæbevand eller med en legetøjsspray.

Diameter: 4 cm

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner