ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Sensual Intimate Oil Liberté

Sensual Intimate Oil Liberté

Artikkel: 92318
 
DKK:192kr DKK:153kr
Antal:
Sensual Intimate Oil Liberté

Liberté er en kvindelig intim fugtighedscreme, som bidrager til at forbedre seksuel lyst og intime relationer ved at gøre dem mere behagelige. Det er en perfekt kombination af vegetabilske ingredienser (jojoba, aften primrose, calendula, hvedekim, E-vitamin) og Ylang Ylang æterisk olie, som med sin elskovsmiddel aroma fungerer som en naturlig deodorant. Hydrater og smører, giver blødhed, elasticitet, glathed, tilfredshed og velvære i det intime område.

INGREDIENSER: Jojoba: Vi har brugt det som base for produktet, fordi det ikke oxidere let, heller ikke erhverve dårlige lugte. Berømt for sine mange anvendelser og fordele for huden. Kendt som naturligt flydende guld. Dens egenskaber er: blødgørere, fugtighedscreme, antioxidanter og beroligende. Skaber en beskyttende barriere af pH i huden og reducerer tabet af fugt takket være dens ceramider.

Desuden øger det hudens elasticitet og forhindrer slaphed og strækmærker. Aften Primrose: Rig på flerumættede essentielle fedtsyrer, der tilhører Omega 6-gruppen. Det har høje koncentrationer af antioxidanter, som revitaliserer hudceller giver det et frisk og sundt udseende.

Det giver lindring af eksem, psoriasis og rosacea bidrage til at lindre kløende hud. Calendula: En af de mest angivne planter til at lindre dermatologiske følelser, på grund af sin bemærkelsesværdige anti-inflammatoriske, antiseptiske, antivirale, antibakterielle, antispasmodic, emenagogue, koleretisk, antihemorrhagic og cicatrizant aktivitet.

Det hjælper regenerering af beskadigede og særligt følsomme eller allergiske skind. Hvedekim: Bemærkelsesværdig for sit høje bidrag i E-vitamin, er en meget kraftfuld naturlig antioxidant af den grund. Ylang ylang: Afslappende og stimulerende egenskaber. På den ene side hjælper det til at slappe af, og på den anden side, dens gennemtrængende og søde aroma forbedrer stemningen og hjælper med at stimulere positive fornemmelser. Det er også en æterisk olie kendt for sine elskovsmiddel effekter. I århundreder har det været brugt til denne ejendom i Asien, Tahiti eller Indien.

Den æteriske olie af ylang ylang er olie af godt humør, eufori og velvære. I Indonesien sine blomster er fordelt i sengen af parret, bryllupsnatten, da det menes at have høje elskovsmiddel beføjelser. Trøffelekstrakt: Trøffel afgiver mere end hundrede flygtige forbindelser. En af de kemikalier, der komponerer det er andostrenol, en af de feromoner stammer fra mennesker, som tilskrives elskovsmiddel effekter.

SÅDAN BRUGES: Påfør en lille mængde i det intime område. Velegnet til enhver kvinde og situationer. Det kan anvendes flere gange om dagen og øge dosis, hvis det er nødvendigt. Vi anbefaler, at det bruges før og efter sex. Kosmetiske produkt kun til ekstern brug. Opbevares køligt og tørt og beskyttes mod sollys.

EGENSKABER: "Luftløst" flaskedispenseringssystem 50 ml | Velegnet til veganere | Grusomhed fri | 100% naturligt.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner