ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Sean Michaels Love Ring
 Sean Michaels Love Ring  Sean Michaels Love Ring

Sean Michaels Love Ring

Artikkel: 12755
 
DKK:86kr
Antal:
Sean Michaels Love Ring

Forøg personlig udholdenhed og udvide orgasmisk fornøjelse med Sean Michaels Love Ring. Den fuldt justerbare forstærkerring er designet til at maksimere din superstørrelse erektion, til forbløffende erotiske forestillinger hver gang. Den brugervenlige kærlighedsring er behagelig at have på og er en fantastisk tilføjelse til en intim legetøjskollektion. Brug den alsidige forstærker under intim selvtilfredsstillelse eller som en del af parrets forspil ecstasy.

Den eksotiske forstærker er lavet af bløde og super elastiske latex og er fuldt justerbar. Den bøjelige rørsløjfe er udstyret med justerbare skifteperler i begge ender, der giver dig fuld kontrol over spændingen, fornemmelserne og fornøjelsen. Slip kærlighedsringen over oprejst penis og glide ned til basen. Stram eller løsn perlerne for den ultimative sanselige pasform, og gør dig klar til ubegrænset spil. For at øge følsomheden skal du altid bruge et kvalitetssmøremiddel med dette legetøj. Den justerbare forstærker er diskret og ideel for første gang og erfarne brugere.

Ringens justeringsevne gør den perfekt til spontan forførelse og intim tilfredsstillelse af den behagelige udvidede slags. Slip på latexringen og forkæl dig selv med vilde og varme hemmelige fantasier, hvor du altid opretholder fuld kontrol. Forstærkeren vil stige til enhver lejlighed og understøtter og opretholder spidsbelastning i længere tid. Før og efter hver brug skal du huske at rengøre kærlighedsringen med en legetøjsrenserspray.

Samlet længde 14 cm - 5,5 tommer
Diameter cm - tommer
Vandtæt: Nej
Bodysafe: Ja
Materiale: Latex

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner