ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Scandal Bar Gag
 Scandal Bar Gag  

Scandal Bar Gag

Artikkel: 12987
 
DKK:291kr
Antal:

Scandal Bar Gag

Scandal Bar Gag giver en utrolig fræk og sensuel måde at udforske disse hemmelige ønsker på. Den faste, men alligevel bøjelige bar gør det behageligt at bære kneblet uden at ofre lyksaligheden ved kun at kommunikere gennem dine klemme hænder, rysten krop og ekstatisk stønn.

Du vil elske rushen med at stole på din kæreste til at tage fuld kontrol over dine sanser, både glæde og smerte. Tal igennem knebet og se dem glæde sig over lyden af ​​dine dæmpede ord og kvalt støn, når I begge bliver vilde med glæde. Power play er den slags primære, sexede og eventyrlystne ting, der kan krydre soveværelset og hjemsøge dit sind med minder om ekstase i de kommende dage. Dette fører dig dertil med sin udsøgt designede, dobbeltpolstrede rem skabt med både komfort og uovertruffen hold i tankerne. Giv disse skjulte ønsker liv, når du binder det luksuriøse røde og sorte brokadestof over din elskers hals.

Forkæl dem med en aften med ekstase eller timevis af pirrende drilleri, indtil de klamrer sig til dig på randen til frigivelse. Mærk hvordan dine sanser øges og udforsk med din partner, når du lærer at kommunikere med andet end dit touch og lyden af ​​dit stønn.

Samlet længde: 134,5 cm
Bodysafe: Ja
Materiale: Polyester

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner