ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Scandal Ball Gag
 Scandal Ball Gag  

Scandal Ball Gag

Artikkel: 12989
 
DKK:307kr
Antal:

Scandal Ball Gag

Bind det smukke rød-sorte stof bag din elskers hals og glæde i synet og lyden af deres stønnen, når de tester stroppernes styrke. De attraktive stropper er dobbeltpolstrede for luksuriøs komfort og dobbeltsyet for at holde bolden gag fast mod de tavse læber. Bolden er lavet af lugt- og smagsfri silikone, hvor det er sikkert at desperat, længselsfulde sutte i lange perioder: Og din elsker vil være så vred med fræk fornøjelse, vil de ikke ønsker at lade det gå.

Denne bold gag er et klassisk stykke med en luksus, høj kvalitet, og one-of-a-kind designer twist. Den robuste silikonekugle gag måler 1,75 inches i diameter og er den perfekte størrelse til at passe fast inde i din elskers mund. Du vil høre deres stønnen, men deres ord vil være et mysterium ... så fortab dig i fantasier om, hvad de har lyst til, tænker og længes efter, når du udforsker hver tomme af deres krop og bringer jer begge til eksplosiv, sød frigivelse.

Dette fetish-venlige legetøj er en sikker måde at krydre dit spil og antænde sanserne. Uden deres stemme, vil din elsker blive tvunget til at kommunikere med deres fingre på din hud og deres kvalt stønner i øret. Lær hinandens kroppe, lyde og fornemmelser igen på en helt ny måde.

Mål: 55" / 139,75 cm (stropper omkreds), 1,75" / 4,5 cm (kuglediameter)

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner