ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Satisfyer Men Vibration
 Satisfyer Men Vibration  Satisfyer Men Vibration
 Satisfyer Men Vibration  

Satisfyer Men Vibration

Artikkel: E28558
 
DKK:340kr
Antal:

Satisfyer Men Vibration

Vibrationsindstilling kan vælges individuelt.

Behageligt ergonomisk design
Det maskuline design i elegant sort gør onaneren til en diskret legekammerat for moderne fyre. Dens ergonomiske kurver føles perfekt i hånden, så du komfortabelt kan betjene knapperne med tommelfingeren, mens den nederste udbulning ligger i din håndflade, og dine fingre finder god støtte i sidesporene. Takket være de genopladelige batterier er legetøjet ikke kun godt for dig, men gør også miljøet en tjeneste. Hvis din legekammerat har brug for mere juice, kan du blot genoplade det med det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Betagende orgasmer
Med 14 vibrationsprogrammer og en indsættelseslængde på 7 cm vil den øverste, følsomme del af din lystpind nyde et spændende eventyr. Blid og tilbageholdt, intens og krævende eller lidt af alt - hvad har du brug for i dag? Med et valg mellem 3 intensiteter og 8 varme rytmer er valget dit! De kraftige motorer er placeret i spidsen og i den midterste udbulning af legetøjet og med de overlappende vibrationsmønstre fra de rytmiske programmer giver en følelse, der minder om prikkende oralsex.

Takket være den brede åbning kan du også bruge Satisfyer Men Vibration på en penis, der endnu ikke er oprejst. På denne måde er den stilfulde følgesvend både velegnet til at tænde dit ønske såvel som til omfattende penisspidsmassage. De to buler i det indre udgør en trappeeffekt, der gør onaneren endnu smallere bagud. Du kan glide over bølgerne med noget vandbaseret smøremiddel eller bare læne dig tilbage og nyde de forskellige vibrationsmønstre. Den vandtætte overflade (IPX7) gør også Satisfyer Men Vibration til et vanedannende gummiand-alternativ til klimatiske øjeblikke.

En unik blanding af vaginal og oralsex.

- 2 superstærke Power Motors
- Vandtæt IPX7
- 14 vibrationsprogrammer
- Hudvenlig silikone
- Inklusive USB magnetisk opladerkabel

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner