ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple
 Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple  Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple
 Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple  

Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple

Artikkel: E28562
 
DKK:300kr
Antal:

Satisfyer - Vibes Magic Bunny Purple

Den ekstra stærke vibration forkæler samtidigt din G-spot og din klitoris - og alt uden et sikkerhedsnet.

2 stærke motorer
Med denne kompakte fornøjelsesbringer lavet af smidig silikone trækker Satisfyer Vibes en særlig sød overraskelse ud af hatten: Magic Bunny gør det hårde arbejde med at massere dig med utænkelige klimaks med samtidig G-spot og klitorisstimulering. Det ser måske lille og uskyldigt ud, men bag ørerne skjuler den koncentrerede Rabbit Power, som lader dig føle al sin magi med 2 imponerende kraftige motorer og 12 vibrationsprogrammer! Hvilken heldig færdighed, at det kompakte design gør Magic Rabbit til den ideelle rejsekammerat. På den måde kan du muligvis ikke trække den ud af hatten, men i det mindste ud af din håndtaske næste gang du føler trang.

Magisk gode vibes
På den praktiske holdering med integreret kontrolpanel kan du finde din yndlingsstemning intuitivt ved at trykke på en knap og samtidig have et fast greb om den frække bunny - selv når tingene bliver særligt våde og vilde. De 12 særligt kraftfulde vibrationsprogrammer består af 6 intensiteter og 6 himmelske rytmer. Vibberne fordeles perfekt gennem de 2 motorer over hele akslen og klitorisstimulatoren, så de stimulerer dig intensivt overalt. Takket være sin vandtætte finish (IPX7) inviterer Magic Bunny dig også til at nyde sensuel fornøjelse i brusebadet eller i badet.

- Superstærk dyb vibration
- Fleksibel krop og vandtæt
- Blød, fuld silikone af høj kvalitet

De integrerede batterier i din nye yndlingsstemning gør det genopladeligt og derfor miljøvenligt. Hvis du vil oplade din fornøjelsesbringer via et strømstik, kan det medfølgende magnetiske USB-kabel suppleres med et kommercielt tilgængeligt 5 V-strømstik.

Materiale
De hudvenlige silikone Satisfyer-vibes vinder hænderne ned med en betagende forsyning, satin finish. En vandtæt finish (IPX7) kombineret med en praktisk holdering lavet af ridsefast ABS-plast. Kærlighedslegetøjet er let at rengøre og forbliver hygiejnisk på lang sigt. Det fleksible materiale er vidunderligt glat og tilpasser sig hurtigt til din kropstemperatur. Din vibrator rengøres hurtigt og let med lidt sæbe og lunkent vand. For omfattende hygiejne kan du give et par sprayer med desinfektionsmiddellegetøjsrenser.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner