ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue
 Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue  Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue
 Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue  

Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue

Artikkel: 360391
 
DKK:484kr
Antal:

Satisfyer Threesome 4 Connect App Blue

Vil du opleve tredobbelt fornøjelse? Satisfyer Threesome 4 er en liggende vibrator, der opfylder dette absolut forståelige ønske. Hvordan gør den det? Med sin tredobbelte kraft, selvfølgelig!

Fleksible arme og tre kraftige motorer - det er det, der gør de varme enheder fra Threesome-serien så specielle. Satisfyer Threesome 4, som er lavet af hudvenlig silikone, har også en motor i hver arm. Mens de to ydre arme masserer dine vulvalæber, er den midterste arm med sin fremtrædende spids rettet mod din lystperle og kan trykkes ned for intensiveret stimulation. Dybe, vidtrækkende vibrationer giver dig en ubeskrivelig tilfredsstillende følelse! Individuelt justerbar: De fleksible arme når nemt dine vigtigste steder. Du kan styre mellemmotoren uafhængigt af de to andre ved hjælp af det intuitive kontrolpanel, så din klitoris får separat opmærksomhed. Fantastiske 12 vibrationsprogrammer fås - til den midterste motor og de to yderste motorer. Så pas på: denne vibrator sætter gang i! Perfekt til lay-on vibe elskere, der leder efter en ny udfordring.

Threesome 4 kommer med 2 x 12 vibrationsprogrammer. For de umættelige er der den gratis Satisfyer Connect-app: Skab dine egne vibrationsrytmer, kom til omkvædet for din yndlingssang, oplev erotiske noveller på nært hold og meget mere! Regelmæssige opdateringer sikrer, at du aldrig keder dig. Udforsk din seksuelle kreativitet efter dine ønsker - også når det er meget vådt: Satisfyer Threesome 4 er vandtæt (IPX7) og elsker at ligge ned i badet med dig.

Din Satisfyer er udstyret med et integreret genopladeligt batteri og kan derfor genoplades på en miljøvenlig måde. Et magnetisk USB-opladningskabel medfølger. Din vandtætte Satisfyer er lavet af silkeblød medicinsk silikone, som er ekstremt glat og hurtigt absorberer din kropsvarme. Produktet er nemt at rengøre under lunkent vand med lidt sæbe. Brug bagefter lidt desinficerende legetøjsrens for at sikre en særlig grundig hygiejne.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner