ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Rechargeable Roto-Bator Pussy
 Rechargeable Roto-Bator Pussy  Rechargeable Roto-Bator Pussy
 Rechargeable Roto-Bator Pussy  

Rechargeable Roto-Bator Pussy

Artikkel: 21629
 
DKK:1077kr
Antal:
Rechargeable Roto-Bator Pussy

Gør dig klar til den mest utrolige, mest intense, mest avancerede roterende masturbator, du nogensinde har forestillet dig! Den genopladelige Roto-Bator er den ultimative turbodrevne masturbator, der gør alt arbejdet for dig! Ikke mere at pumpe, stryge eller klemme - bare tryk på en knap og nyd overvældende stimulation udviklet til at få dig til at komme hårdere end nogensinde før! I modsætning til almindelige strokere, der næsten ikke bevæger sig op og ned, sætter Roto-Bators avancerede rotationsmekanisme et helt nyt spin på mandlig onani! Med hver omdrejning af det bløde TPR-ærme, vikler den stramme fisse sig rundt om de følsomme områder af din pik, mens de små kildre driller og behager, og leverer rygsøjle-prikkende fornemmelser, der er bedre end den ægte vare! Du får en forbløffende tilfredsstillelse, når du vil have det, så længe du vil, uden bindinger! Drevet af en ultra stærk motor, har denne fuldautomatiske masturbator ni spændende rotationsmønstre at vælge imellem. Hvert mønster har et farverigt LED-lysdisplay, der skifter farve med hver bevægelse.

Den omvendte oration-knap ændrer øjeblikkeligt retningen på det roterende fornøjelsesærme, så du kan eksperimentere med endeløse fornøjelseskombinationer, hver gang du bruger det. Den er konstrueret som ingen anden masturbator på markedet, med uafhængige kontroller til funktion og rotationsretning. Tryk på den nederste knap for at tænde for Roto-Bator og gå gennem alle ni funktioner. Tryk på den øverste knap for øjeblikkeligt at vende omdrejningsretningen af ​​ærmet.

Hold tænd/sluk-knappen nede i tre sekunder for at slukke for enheden. For at oplade din Roto-Bator skal du sætte den medfølgende USB-ledning i ethvert USB-stik og lade den oplade i 2 timer. Løbetiden er cirka 1,5 time pr. session. Den lange cylinder og elastiske ærme kan rumme en lang række størrelser og omkredse, bare sørg for at bruge masser af Moist Body Lotion, når du sætter din penis ind i fornøjelsesærmet.

Samlet længde 23 cm - 9,25 tommer
Diameter 7 cm - 2,75 tommer
Indstikslængde 14,5 cm
Bodysafe Ja
Materiale ABS Plast | TPR | Metal
Nødvendige batterier Lithium Ion

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner