ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Rechargeable Roto-Bator Mouth
 Rechargeable Roto-Bator Mouth  Rechargeable Roto-Bator Mouth
 Rechargeable Roto-Bator Mouth  Rechargeable Roto-Bator Mouth

Rechargeable Roto-Bator Mouth

Artikkel: 21628
 
DKK:1354kr DKK:867kr
Antal:

Rechargeable Roto-Bator Mouth

Gør dig klar til den mest utrolige, mest intense, mest avancerede roterende onani nogensinde forestillet! Den genopladelige Roto-Bator er den ultimative turbodrevne onani, der gør alt arbejdet for dig! Ikke mere pumpe, stryge eller klemme - bare tryk på en knap, og nyd den imponerende stimulering, der er udviklet til at gøre dig hårdere end nogensinde før!

I modsætning til almindelige slagere, der næppe bevæger sig op og ned, sætter Roto-Bators avancerede rotationsmekanisme et helt nyt spin på mandlig onani! Med hver omdrejning af den bløde TPR-ærme vikles den stramme mund rundt om de følsomme områder på din pik, mens de små kildrere driller og behager og leverer prikkende fornemmelser, der er bedre end den ægte vare! Du får en forbløffende tilfredshed, når du vil have det, så længe du vil, uden at der er knyttet nogen strenge! Denne fuldautomatiske onanator er drevet af en ultra stærk motor og har ni spændende rotationsmønstre at vælge imellem. Hvert mønster har et farverigt LED-lysdisplay, der skifter farve med hver bevægelse. Den omvendte orationsknap ændrer øjeblikkeligt retning af den spindende fornøjelseshylster, så du kan eksperimentere med endeløse fornøjelseskombinationer hver gang du bruger den. Det er konstrueret som ingen anden onani på markedet med uafhængige kontroller for funktion og rotationsretning.

Tryk på den nederste knap for at tænde for Roto-Bator og bladre gennem alle ni funktioner. Tryk på den øverste knap for øjeblikkeligt at vende ærmens rotationsretning. Hold tænd / sluk-knappen nede i tre sekunder for at slukke for enheden. For at oplade din Roto-Bator skal du slutte den medfølgende USB-ledning til et hvilket som helst USB-stik og lade det oplade i 2 timer. Driftstiden er cirka 1,5 timer pr. Session. Den lange cylinder og elastiske ærme kan rumme en bred vifte af størrelser og omkreds, bare sørg for at bruge masser af fugtig kropslotion, når du indsætter din penis inde i fornøjelseshylsen.

Samlet længde: 23 cm - 9,25 tomme
Diameter: 7 cm - 2,75 tommer
Bodysafe: Ja
Materiale: ABS plast | TPR | Metal
Nødvendige batterier: Lithiumion

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner