ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Pump Worx Pro-Gauge Power Pump
 Pump Worx Pro-Gauge Power Pump  

Pump Worx Pro-Gauge Power Pump

Artikkel: 21222
 
DKK:454kr
Antal:
Pump Worx Pro-Gauge Power Pump

Pump din præstation op! Oplev tykke, bankende erektioner, der holder og holder med denne professionelle Pro-Gauge Power Pump. Udviklet som et sikkert, overkommeligt, ikke-kirurgisk alternativ til dyre medicinske procedurer og piller, er denne udløser-stil penispumpe den nemme måde at straks forstørre din penis uden nogen negative bivirkninger. Indsæt blot din penis i vakuumcylinderrøret, klem EZ-grebshåndtaget, og se din fornøjelsesstang blive større og tykkere end nogensinde før! Den bløde PVC-muffe danner en perfekt tæt forsegling mod huden og skaber et kraftigt vakuum inde i kammeret, hvilket tvinger din erektion til hurtigt at ekspandere og svulme op med kraft.

Den klare vakuumcylinder giver dig mulighed for at se din pik blive større og federe for hver tryk på håndtaget, mens den letlæselige måler giver dig besked om, hvor meget tryk du har pumpet. Røret er lavet af tykt, akryl af høj kvalitet og markeret med både metriske og amerikanske standardinddelinger for at måle din vækst. Præcisionstrykmåleren giver dig mulighed for at overvåge din pumpeproces og se mængden af ​​vakuumtryk.

Når du har nået den ønskede størrelse, skal du blot trykke på hurtigudløseren på toppen af ​​håndtaget for øjeblikkeligt at aflaste trykket, og du er klar til at spille! Brug den medfølgende forstærkningsring til at hjælpe med at opretholde din erektion og forlænge sædafgang. Når du er færdig, skal du blot fjerne cylinderen fra slangen, og oprydning sker med Pump Worx Toy Cleaner og varmt vand.

Cylinder: 8,5 'x 2,5' - 21,6 x 6,4
Slange: 23,75 'x 0,3' - 60,3 x 0,8 cm
Udløser: 6 'x 6,75' - 15,2 x 17,1 cm

Diameter: 1 tomme - 2,5 cm
Indsættelig længde: 7,75 tommer - 19,7 cm
Materiale: ABS plast, silikone

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner