ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 ME2 Probe Vibrating
 ME2 Probe Vibrating  ME2 Probe Vibrating
 ME2 Probe Vibrating  

ME2 Probe Vibrating

Artikkel: 12855
 
DKK:384kr
Antal:

Vibrating ME2 Probe

Vibrating ME2 ™ -sonden er den unikt konturerede sonde, du har drømt om. Lavet til gensidigt sikret tilfredshed skabte den løgformede g-spot massagespids, buet skaft, 7 vibrationsfunktioner og buet bund fornøjelsesparadiset for to. Mærk varmen stige for dig, mens den strukturerede, konturerede base af denne vibrerende massager krammer dine intime fornøjelsespunkter, og den buede skaft og løgspids leverer intens g -spot stimulering til hende.

Den alsidige vibratorform og konturerede base giver dig mulighed for at glide denne sonde ind i din yndlingsdildosele til håndfrit spil. Brug betjeningsknappen til let tryk til at flimre gennem 7 intense funktioner som vibrationer, eskalering og pulsering. Genoplad den premium silikone vibrerende massager på 2 timer med det medfølgende USB-opladningskabel for at nyde 1,5 timers højhastighedsstimulering eller 2 timers lavhastighedsvibrationer.

 Den selvforseglende opladningsport og praktisk talt problemfri krop lader dig komme dampende ind og ud af vand med denne vandtætte sonde. Den allergivenlige premium silikone er kropssikker, uparfumeret og fri for phthalater for at holde dig mest følsomme pletter, glade og sunde.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel