ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Pistol Grip Power Pump
 Pistol Grip Power Pump  Pistol Grip Power Pump

Pistol Grip Power Pump

Artikkel: 21195
 
DKK:500kr
Antal:
Pistol Grip Power Pump

Oplev tykke, dunkende erektioner, der varer og varer med denne professionelle pistolgrebspumpe. Denne håndholdte penispumpe er udviklet som et sikkert, overkommeligt, ikke-kirurgisk alternativ til dyre medicinske procedurer og piller, og er den nemme måde at forstørre din penis med det samme uden negative bivirkninger. Sæt din penis bare ind i vakuumcylinderrøret, klem pistolen -grebshåndtag, og se din lyststang svulme op med kraft!

Det bløde PVC -ærme danner en perfekt tæt forsegling mod huden og skaber et kraftigt vakuum inde i kammeret, der tvinger din erektion til hurtigt at udvide sin længde og omkreds.Den klare vakuumcylinder giver dig mulighed for at se din pik blive større og federe for hvert klem af håndtaget, mens den letlæste måler lader dig overvåge din pumpeforløb og se mængden af ​​vakuumtryk.

Når du har nået din ønskede størrelse, skal du blot trykke på hurtigudløsningsventilen for øjeblikkeligt at aflaste trykket, og du er klar til at spille! For at forlænge ejakulation skal du skubbe den medfølgende forstærkningsring over dit skaft, indtil det er dejligt og tæt. Den stramme klemme forlænger cumming, hjælper med at opretholde din erektion og forlænger det sjove.

Når du er færdig, skal du blot fjerne cylinderen fra vakuumslangen og gendanne den til en ny kvalitet med Pump Worx legetøjsrenser og varmt vand. Højintensitet Super-sugePistol-greb pumpehåndtag Let læst manometer Ikke-krympende vakuumslange

Samlet længde 23 cm - 9,25 tommer
Diameter 5 cm - 2 tommer
Bodysafe Ja
Materiale ABS Plast | TPR

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner