ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Perfect Bust Gel - 150ml
 Perfect Bust Gel - 150ml  Perfect Bust Gel - 150ml

Perfect Bust Gel - 150ml

Artikkel: 1x20660086
 
DKK:192kr
Antal:

Perfect bust er en kombinasjon av naturlige ingredienser, som takket være sin styrke vil hjelpe deg å få den ideelle størrelsen på brystene.

Multipath effekt gør dig opbygge din kvindelighed konsekvent og omfattende. Takket være udviklingen af viden om vores krops funktion og de mange års forskning er løsningen på mange kvindekomplekser lige ved hånden.

Den unikke formel perfect buste:

Hemmeligheden bag Perfect Bust supplement handling ligger i den unikke sammensætning, kun udvalgt fra naturlige ingredienser baseret på urter. Ingredienser indført i kroppen kan stimulere udvidelsen af dine bryster, fordi de indeholder de naturlige hormoner - plante-afledte fytoestrogener opfører sig som østrogen produceret af en kvindes krop. Således, på en naturlig måde Perfect Bust stimulerer dine bryster til naturlig vækst, som under modningsprocessen.

Perfect Bust Serum instruktion: Produktet anvendes hver morgen og/eller aften på ren hud.  Påfør på halsen og brystet i cirkulær bevægelse.  Masser forsigtigt brysterne fra bund til top, undgå brystvorten.  Absorberes hurtigt.

Perfect Bust Serum bør anvendes i 6-8 uger.

Anbefales ikke til brug under graviditet og mens amning.

Kraftværk komponenter, der anvendes i forberedelse præfekten Bust styrke har været kendt i århundreder!

Voluplus™ Voluplus™ er en patenteret ingrediens med evnen til at udvide buste volumen, bekræftet i laboratoriet. Det aktive stof i Voluplus™ er macelignan - kraftfuld, naturlig adipogenesis aktivator, effektiv selv i lave doser – fremstillet af muskatnød (Myristica fragrans Houtt.).

Adipogenesis er en proces med at skabe nye adipocytter, nemlig modne fedtceller, som fortsætter gennem hele levetiden. Macelignan understøtter processen med lipid ophobning i fedtceller i busten.

Den utrolige terapeutiske potentiale af forbindelsen er relateret til PPAR (Peroxisome Proliferator-Aktiveret Receptor) aktivering, en receptor i fedtvæv, som er en vigtig regulator af fedtceller.

In vivo og in vitro undersøgelser bekræfter, at uden deltagelse af disse receptor er det umuligt at få nye fedtceller skabt. Den naturlige aktivering med mecelignan resulterer i volumen stigning i fedtvæv af busten, hvilket resulterer i SizeUp™ effekt - buste størrelse stiger inden for et par måneder. Macelignan opløses i olie af macadamia møtrik, som giver forbedret penetration, beskytter mod oxidation og samtidig udglader huden. Macadamia olie er kendetegnet ved høj koncentration af enkeltumættede fedtsyrer og højt indhold af palmitoolesyre og dens isomerer. Det indeholder mineraler er nødvendige for processen med adipogenesis (kalium, fosfor, calcium) og vitaminer (B1 og B2). Enkeltumættede fedtsyrer glatte, fugte og give anti-aging handling. De er også en enestående matrix for aktive stoffer, hvilket forbedrer deres indtrængen i busten.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

I tillæg (danskt ä) til dette produkt anbefaler vi følgende produkter:
Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel