ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 PenisPump - XL Sucker Blå
 PenisPump - XL Sucker Blå  PenisPump - XL Sucker Blå
 PenisPump - XL Sucker Blå  PenisPump - XL Sucker Blå

PenisPump - XL Sucker Blå

Artikkel: E22147
 
DKK:246kr
Antal:

Penis Pump - XL Sucker Blue

Nu er det nemmere end nogensinde at pumpe din pik til en større og bedre størrelse! Penis pumper er de mest avancerede, ikke-kirurgiske erektion smagsforstærkere på markedet. XLsucker er en plastikcylinder, der passer over din penis og hjælper dig med at få en erektion – eller en større erektion – ved at suge. Da luften i cylinderen suges ud, trækker vakuumet din penis ind i cylinderen, og mere blod rushes ind i penis. Efter fjernelse af cylinderen er resultatet en midlertidigt større pik og en mere imponerende erektion!

Bygget til at tilføje længde og omkreds til penis, eller opnå og vedligeholde en erektion. XLsucker fås i tre farver og leveres med pærepumpe. XLsucker skaber et vakuum i kammeret, som derefter trækker blod til penis gør det større. Pumpe brugere rapporterer normalt en stigning i deres længde eller omkreds efter regelmæssig penis pumpe brug.

For den bedste effekt, skal du starte langsomt. Påfør lidt glidecreme til bunden af pumpen for at skabe sugning og en god forsegling. Skub din penis (men ikke testiklerne) ind i den 5 cm brede, 19,5 cm dybe cylinder, klem pumpepæren langsomt og se din penis vokse. For begyndere, slip efter ca 10 minutter ved hjælp af Quick-release ventil, som lader dig styre intensiteten!

Betal mindre end andre pumper med dette brugervenlige ettrinsforbedringssystem! Kvalitet og lav pris i en stor pumpe! Du vil opdage, at pumpning også øger intense fornemmelser for onani eller sex med en partner.

Pump aldrig til det punkt, hvor det bliver smertefuldt! Pumpning er beregnet til at blive en sjov oplevelse!

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner