ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

gratis fragt Bedste kundesupport let og sikkert Kundebeskyttelse diskrete pakker

 Partner Box 3
 Partner Box 3  Partner Box 3
 Partner Box 3  Partner Box 3

Partner Box 3

Artikkel: 34046
 
DKK:792kr DKK:705kr
Antal:

Partner Box 3

Få alt hvad du ønsker og mere med Partner Box 3! Partner Box 3 er den perfekte løsning til dig: Få tre produkter pakket bekvemt sammen, så du både kan finde den perfekte aften og den ideelle gave til din elsker! Partner Box 3 indeholder tre partnerkompatible produkter, Royal One, Sexy Secret og Double Joy!

Royal One er en elastisk, men sikker c-ring med en stor overflade, der er ideel til partnerstimulering. The Sexy Secret er en trussevibrator, der kan bæres, udstyret med en magnet for sikkert at holde enheden på plads komfortabelt. Double Joy er et fleksibelt U-formet produkt, der kan passe sammen med din partner under penetrerende sex. Bluetooth aktiveret, Royal One, Sexy Secret og Double Joy tilføjer økosystemet af produkter, der forbinder til den prisvindende, gratis Satisfyer Connect App, hvilket giver dig mulighed for at tage kontrol over din fornøjelse og starte din rejse, mens du er på gå. Brug Satisfyer Connect sammen ved at styre hinandens enheder fra den anden side af bordet, rummet eller endda kloden!

Royal One, Sexy Secret og Double Joy er lavet af kropssikker silikone, er genopladelige og vandtætte (IPX7) og er klar til ethvert date night eventyr, du er klar til at tage dem med på! Find den ultimative blanding med Partner Box 3.

Diskrete pakker

Gratis fragt

 Køb nu, betal senere

 Sikker kortbetalinger

 certificeret e-handel

 hurtig kundeservice

kundebeskyttelse

 altid gode priser

 

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociale medier
Betalingsmuligheder
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner